A MITTE az ügynökségi partnere a Puskás Ferenc Stadion metrómegállóra épülő multifunkciós központnak

A MITTE az ügynökségi partnere a Puskás Ferenc Stadion metrómegállóra épülő multifunkciós központnak
A város egyik fő tranzit központjára, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállójára épül Budapest legújabb gigaberuházása. A multifunkciós létesítményben bevásárlóközpont, irodaház és hotel is helyet kap.

A Centrale multifunkciós létesítmény Budapest egyik sport- és szórakoztató negyedében, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállójára épül. A stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában lévő épület kereskedelmi-és szolgáltató térrel, változatos kínálatú ételudvarral, irodákkal és hotellel teszi majd élhetőbbé és komfortosabbá a környékbeliek, az átutazók, illetve a sport- és zenei eseményekre látogatók mindennapjait.

A 29 000 négyzetméteres Centrale egyedi építészeti és fenntarthatósági koncepcióra épülő létesítménye a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében fekszik. A tervek szerint az épület BREEAM tanúsítványt kíván elérni, hiszen a modern műszaki és energiatakarékos megoldásokkal tervezett komplexum az 5000 négyzetméterével Magyarország eddigi legnagyobb zöldteraszával rendelkezik majd.

Az ügynökség felel a Centrale arculatáért, PR és sajtómenedzsmentjéért, valamint weboldalának designjáért és fejlesztéséért.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari szereplők brandépítésében és projektek kommunikációjában, ügyfeleik között található a Skanska Magyarország, a DVM group, a Duna Terasz Lakónegyed, az Év irodája Díj, az S IMMO és a Convergence is.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!