A Lounge Group a PR Toplista harmadik helyezettje

A Lounge Group a PR Toplista harmadik helyezettje
Az ügynökség idén első ízben szerepel, és rögtön a harmadik helyen debütált az év legeredményesebb ügynökségeinek fenntartott Kreatív PR Toplistán.

„2020 nálunk a szervezeti átalakításról és a szakmai kompetenciák fejlesztéséről szólt. Büszke vagyok a csapatom összes tagjára, hiszen gyorsan és rugalmasan alkalmazkodtak a járvány miatt megváltozott körülményekhez, folyamatosan új ötletekkel és megoldásokkal segítették az ügyfeleink sikeres megtartását. Kimagasló tanácsadói és kreatív munkát végeztek egy olyan időszakban, amikor a hiteles vállalati kommunikáció, a reputációmenedzsment, az employer branding és a társadalmi felelősségvállalás szerepe is jócskán felértékelődött. A PR toplistás dobogónál nem is kívánhatnánk szebb születésnapi ajándékot. Köszönjük ügyfeleinknek a bizalmat és az elmúlt 10 évet, 2021-ben is hasonló lendülettel folytatjuk” – mondta Mamusits Péter, a Lounge Communication ügyvezetője.

A Lounge Group pr-divíziója az alábbi díjnyertes és shortlistes kampányoknak köszönhetően került az idei Kreatív PR Toplista dobogójára:

  • Jófogás – Esély egy jobb kutyaéletre (Prizma „PR-vezérelt integrált kampány” kategória – Arany; Prizma „CSR-megoldások” kategória – Arany; European Excellence Awards – Top 5 regionális kampány; Eventiada „Best Social Campaign” kategória – Shortlist)
  • Budapest Airport – COVID in the Air (Eventiada „Best Reputation Management” kategória – Első helyezett)
  • Magyar Telekom – Így is segíthetsz a karanténban lévő nagyszüleidnek (Influ „Videós együttműködések” kategória – Ezüst)
  • Magyar Telekom – #nemállunkmeg (Employer Branding Award – fődíjas (kategóriák feletti) + „Nagyvállalat – Employer Branding Éves Stratégia” kategória – Arany)
  • Szerencsejáték Zrt. – Playing Connects Us All (Eventiada „Best Community Relations” kategória – Shortlist)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!