A Kia és az Addig együttműködésében indult Magyarországon az első, LG tévékre dedikált CTV megjelenés

A Kia és az Addig együttműködésében indult Magyarországon az első, LG tévékre dedikált CTV megjelenés
Az automatizált hirdetési technológiákra specializálódott Addig és a Kia együttműködésének eredményeként indult el Magyarországon az első, LG televíziókra dedikált connected TV (CTV) kampány. A magyar piacon több mint 1,1 millió LG készülék érhető el, melyek kiváló minőségű kijelzőikkel és smart TV funkcionalitásukkal ideális platformot kínálnak a hirdetők számára, hogy hatékonyan és közvetlenül érjék el a felhasználókat otthonukban. A kampány során a reklámok egyedülálló módon integrálódnak a TV-k homescreenjébe, látványos, reklámzajmentes megjelenést biztosítva.

A Kia EV9 kampány december 22-én indult, és január 4-ig, mindössze két hét alatt közel 150,000 készüléken jelent meg videós és statikus tartalmakkal. A kampány célja nem csak az innovációra és látványosságra épül, hanem hangsúlyt fektet arra is, hogy a legjobb online felületeken lehessen használni a hagyományos TV copykat, de azt hatékonyabban, célzottabban eljuttatva a megfelelő célközönséghez. A kampány kiemelkedő eredményeket hozott átkattintásban és videó-végignézésben egyaránt, míg a viewability a felület jellegéből fakadóan közel 100%.

Csingár Zoltán, az Addig ügyvezető igazgatója kifejtette: "A digitális piac gyors változásokon megy keresztül, és fontos, hogy ne csak kövessük, hanem diktáljuk a trendeket. Olyan Ad-Tech HUB-ot építünk, ahol technológiai partnereinkkel és szakember csapatunkkal a legkülönbözőbb innovatív hirdetési megoldásokat tudjuk az ügynökségi partnereinknek nyújtani. A CTV ráadásul idén egy nagyon izgalmas és sokat emlegetett topic lesz, az ilyen jellegű kampányok terén már most hatalmas az érdeklődés. Amit nem is csodálok, hiszen egy rendkívül látványos, de még egy ideig viszonylag reklámzajmentes környezetben van lehetőségük a hirdetőknek megjelenni. Örülök, hogy a Kia is meglátta ebben a lehetőséget, és közösen vihettük véghez ezt a remek kampányt.

“Mindig keressük az új hirdetési megoldásokat, és nagyon örülünk, ha találunk olyan media first lehetőséget, ami kifejezetten illeszkedik a márkánkhoz, és az Addig pont ezt kínálta nekünk. A CTV egy olyan felület, ahol nagyon jól ki lehet emelni a Kia üzeneteit. Az okos TV homescreenjére dedikált megjelenés új és innovatív módon jeleníti meg hirdetéseinket, lehetővé téve számunkra, hogy a célcsoportunkat hatékonyan és élménydús módon érjük el.” Juhász Judit - Kia Hungary marketing vezetője.

Az Addig nem pusztán technológiát kínál a hirdetésekhez, hanem minden egyes kampányra.

alkotói folyamatként tekint. Ha téged is érdekel, hogy ezt hogyan tesszük, esetleg dolgoznál velünk, akkor írj a sales@addig.hu címre vagy keresd Viktort a vvamos@addig.hu e-mailen!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!