A Deutsche Telekom Európa legértékesebb márkája

A Deutsche Telekom Európa legértékesebb márkája
A Brand Finance Global 500 frissen közzétett rangsora szerint a Deutsche Telekom a legértékesebb márka Európában. 62,9 milliárd USD márkaértékkel a Csoport világszinten tizenegyedik, míg második helyen áll a globális távközlési vállalatok között.

A Brand Finance független tanácsadó cég évente felméri és rangsorolja a világ 500 legértékesebb márkáját. A frissen publikált eredmények szerint a Deutsche Telekom márka értéke 2020 óta 58%-kal nőtt, jelenlegi 62,9 milliárd USD márkaértékével világszinten tizenegyedik, Európában pedig a legértékesebb márka.

"A Telekom ismét ott van a világ legjobb márkái között és külön öröm, hatalmas büszkeség számunkra, hogy idén először ez Európa legértékesebb márkája. Ez az elismerés, valamint az elmúlt évek visszajelzései azt erősítik meg, hogy globális márka-stratégiánkkal jó úton járunk. Hiszünk abban, hogy ez az értékelés tovább növeli a Deutsche Telekom iránti bizalmat ügyfeleink, partnereink és befektetőink körében." - mondta Ulrich Klenke, a Deutsche Telekom márkáért felelős vezérigazgató-helyettese.

Globálisan a 11. helyen a Deutsche Telekom

A brit tanácsadó cég a gazdasági környezet hatásának és a technológiai fejlődésnek tulajdonítja a Deutsche Telekom márkaértékének jelentős növekedését, mely elsősorban az Amerikai Egyesült Államokban megvalósuló sikeres üzletmenetnek és az ügyfélszám jelentős növekedésének köszönhető. Ezen túlmenően a Deutsche Telekom Csoport továbbra is nagy energiát fordít a digitalizációra, a hálózatfejlesztésre és a szolgáltatások minőségének növelésére. Nemzetközi szinten a márka reputációja láthatóan nőtt, ügyfelei körében pedig tovább erősíti a bizalmat a globálisan alkalmazott egységes márka-stratégia. Szakértők szerint ezek a tényezők és az ügyfelek elégedettsége további lendületet adtak a márkának.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!