A BioTechUSA vitamint adományoz az Ökumenikus Segélyszervezetnek

A BioTechUSA vitamint adományoz az Ökumenikus Segélyszervezetnek
180.000 darab, magas hatóanyagtartalmú C, D és multivitamint ajánl fel.

Az Ökumenikus Segélyszervezet 45 központból álló országos intézményhálózatán keresztül közel 100 szolgáltatás formájában nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak. A BioTechUSA a sportos életmód támogatása mellett elkötelezett a fogyasztók immunrendszerének és egészségének védelme iránt, mely a koronavírus járvány alatt különösen aktuális és fontos összvállalati célt jelent. A két intézmény 2021 februárjában partnerségi egyeztetésekbe kezdett, melynek eredményeképpen a BioTechUSA mintegy 1800 doboz, összesen 180.000 darab, magas hatóanyagtartalmú C, D és multivitamint adományoz a MÖSZ munkatársainak és több száz nélkülöző családnak mintegy hétmillió forint értékben - írják.

Az adomány magába foglal

• 240 doboz, egyenként 250 darabos kiszerelésű Vitamin C 1000 Bioflavonoids-t, melynek különlegessége, hogy többféle c-vitamin-forrást tartalmaz, mivel csipkebogyóval, bodzavirággal és citromhéjporral készül.

• 600 doboz, egyenként 100 darabos kiszerelésű One-A-Day multivitamint. A prémium minőségű termék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle esszenciális ásványi anyagot, mellyel nagymértékben járul hozzá az immunrendszer egészséges működéséhez.

• 1000 doboz, egyenként 60 darabos Vitamin D3-mat. A könnyen adagolható, tablettás termék egyszerű megoldást nyújt az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen D-vitamin bevitel pótlására.

Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci, szolnoki, orosházi és kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonaiban élő nélkülöző családokhoz, a szervezet boldogkőújfalui, kaposvári, szendrői és olaszliszkai Biztos Kezdet Gyerekházaiba járó kisgyermekes családokhoz, a dunavarsányi idősek otthonában élőkhöz, továbbá a csepeli, gyulai, illetve debreceni hajléktalanokat segítő intézmények támogatottjaihoz juttatja el.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az adományok átvételekor elmondta: a járványhelyzetben különösen fontos, hogy a BioTechUSA példaértékű felajánlásnak köszönhetően sok olyan rászoruló immunrendszerét tudjuk erősíteni a vitaminokkal, akik a mindennapi megélhetés gondjai miatt nem tudnák megengedni maguknak azok beszerzését.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!