A Bátor Tábort támogatja a Herbaház

A Bátor Tábort támogatja a Herbaház
Magyarországon és világszinten is egyre több ember él együtt valamilyen allergiával, érzékenységgel, ami miatt az átlagosnál jobban oda kell figyelnie arra, milyen élelmiszereket juttat be a szervezetébe. Az egészségtudatos trend viharos terjedésének köszönhetően ma már sem választékban, sem ízélményben nincs szükség megalkuvásra, szinte minden fogyasztási alkalomra termékek széles kínálata áll rendelkezésre. A probléma azonban nemcsak a felnőtteket, de a gyermekeket is érinti, esetükben még fontosabb szempont, hogy az étel, ital ne csak egészséges, de finom is legyen.

A Herbaház fontos küldetésének tartja az egészséges életmód támogatását és még szélesebb körben való elterjesztését, ennek érdekében 2022-ben elindította a Herbaház Életmód Programot, amely egy egész életünkben tartható életforma, folyamatos szakértői támogatással, érezhető, látványos és maradandó életminőség-javulással. A program tevékenységét szakértők, fejlesztő séfek, természetgyógyászok, dietetikusok, valamint funkcionális és gerinctrénerek segítik, hogy a lehető legjobb támogatást adhassák.

„A programunk nemcsak az egészségtudatos vásárlókat, de a speciális táplálkozási igényűeket, mint diabetikus, gluténmentes, laktózmentes, paleo stb., valamint a vegetáriánus, vegán és biotermékeket fogyasztókat is segíti, hogy könnyen megtalálják azt, amire szükségük van” – ismertette Balogh Judit, a Herbaházat üzemeltető Bennovum Kft. marketingvezetője.

Együttműködés a Bátor Táborral

A Bátor Tábor életre szóló élményeket ad súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek és családjaiknak. A Herbaházzal kötött együttműködésnek köszönhetően mostantól a vásárlók is hozzájárulhatnak a gyermekek vidám, gondtalan pillanataihoz.

„A Bátor Tábor dietetikusa által kiválasztott Herbaház-termékeket akár személyesen az üzleteinkben, akár a webshopunkban meg lehet vásárolni, támogatva ezzel azokat a gyerekeket, akik valamilyen intoleranciával, érzékenységgel, allergiával, cukorbetegséggel vagy más egészségügyi problémával élik az életüket, és ezért a táplálkozásukra is különös figyelmet kell fordítaniuk. A megvásárolt termékeket a Herbaház összegyűjti és eljuttatja a Bátor Tábornak. Emellett a Bátor Tábor-kollekció egyes darabjait is a kosarukba tehetik, úgymint bögrét, kitűzőt, baseballsapkát, pólót, táskát, amelyek mindegyikén fontos üzenetet közvetítő felirat olvasható. Ezen termékek teljes vételára a Bátor Tábor működéséhez járul hozzá” – tudtuk meg Balogh Judittól.

A gyerekek rajzaikkal segíthettek

Június 12-én zárult le a Herbaház rajzpályázata, amelyre egy szabadban eltöltött boldog napjuk lerajzolásával jelentkezhettek a kisebbek és a nagyobbak.

Minden korcsoportban 3 nyertest hirdettek: Szív Hős díjjal jutalmazták a legötletesebb rajzot, Szín Hős díjat kapott a legszínesebb, legkreatívabb rajz, a Szerencse Hős díj pedig a sorsolás nyertesének jár.

A pályázók közül sorsolással választották ki a főnyeremény nyertesét, aki egy szuper, életkorához illő biciklivel gurulhatott haza.

„A gyerekek pályázott műveikkel maguk is részeseivé válhatnak a Bátor Tábor támogatásának, hiszen minden beküldött rajz után 100 Ft-tal támogatja a Herbaház az alapítványt. Szerencsére a rajzpályázatot jelentős érdeklődés kísérte, nagyon sok izgalmas, kreatív mű érkezett, elmondhatom, hogy sikeresnek könyvelhetjük el a kezdeményezésünket. A jövőben is tervezünk különböző aktivitásokat szervezni, hogy még többféle módon segíthessük a Bátor Tábor különböző programjain részt vevő gyerekeket, családokat és az alapítvány elhivatott szakemberekből álló csapatát” – fejtette ki a marketingvezető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!