A Bartók Pagony a Visa Boltok Boltja verseny legújabb díjazottja

A Bartók Pagony a Visa Boltok Boltja verseny legújabb díjazottja
Gyermek-, valamint olvasásfókuszú üzletkoncepciója miatt a Bartók Pagony a Visa Boltok Boltja cím legújabb birtokosa. A Magyarországon 2022 őszén indult Visa Boltok Boltja verseny célja a helyi vállalkozások eredményeinek elismerése, a vásárlók figyelmének felhívása a magas szolgáltatási színvonalú üzletekre, valamint a kis- és középvállalkozások számára motivációként is szolgáló legjobb gyakorlatok bemutatása.

Magyarországon nemrégiben Visa Boltok Boltja néven indult verseny azzal a céllal, hogy inspirálja a kis- és középvállalkozókat, bemutassa a legjobb üzleti gyakorlatokat, és elismerje a helyi vállalkozások eredményeit. A verseny szervezője, az Instore Consulting EU, a Visa pedig névadó szponzorként állt a kezdeményezés mellé. A versenyben minden hónapban hirdetnek nyertest.

A Visa Boltok Boltja verseny legfrissebb díjazottja a Bartók Pagony könyvesbolt. A verseny szervezői 2023. január 26-án adták át a Visa Boltok Boltja címmel járó oklevelet Faragó Nórának, a Pagony országos bolthálózatának vezetőjének. A verseny szervezőinek indoklása szerint az üzlet koncepciója sokrétűen tükrözi a gyermekközpontúságot, a bolt kialakítása messze túlmutat a könyvesbolti funkciókon azzal, hogy a gyermekek és szüleik igényeit szem előtt tartva, olvasásra és közösségi élményekre egyaránt alkalmas teret kínál.

"Célunk, hogy a Visa Boltok Boltja versenyen keresztül számos vásárlóbarát üzletet mutassunk be a fogyasztóknak Magyarországon, és segítsünk a kereskedőknek a vásárlói élmény fejlesztésében, hiszen minden üzlet tanulhat a legjobb gyakorlatokból. A Bartók Pagony üzlet sok vállalkozó számára lehet inspiráló egyedi üzletkoncepciójával, amelyet meghatároz az olvasás és könyvek melletti elkötelezettség és egyben közösségépítő funkciókkal is bír” - mondta Orbán Tamás, a Visa szenior ügyfélkapcsolati vezetője.

 

A Visa Boltok Boltja versenyről

A versenyben minden hónapban új forduló indul. A vásárlói élményt a fizikai kiskereskedelmi létesítmények nyolc kritériuma szerint értékelik, amelynek alapja a jelöltek üzleti koncepciójának, az üzlet külső és belső kialakításának, az üzleten belüli marketingnek, az áruk megjelenítési módjának, a készpénzmentes, barátságos fizetési módok lehetőségének, de a személyzet hozzáállásának szakértői értékelése is. Mivel az üzlet hangulata hatással van az általános vásárlói élményre, és így befolyásolhatja a vevők döntését és vásárlását, az olyan jellemzőket is figyelembe veszik, mint a világítás, az illatok, a zene, valamint a termékek vonzó kihelyezése. A szakértők az egyes kritériumok értékelése alapján választják ki a győzteseket az értékelt üzletek közül. A havi nyertesek közül pedig a zsűri nevezi meg a Visa Boltok Boltja fődíjasát minden évben.A verseny nyílt és ingyenes, a szervezők a jelentkezéseket elérhetőségekkel együtt a nevezes@boltokboltja.hu e-mail címre várják.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Visa, Boltok Boltja, díj