A BENU és a Mediator tovább folytatja a közös munkát

A BENU és a Mediator tovább folytatja a közös munkát
2023-ban is a Mediator látja el a BENU éves közterületi kampányainak médiavásárlási feladatait.

A BENU egy meghívásos tenderfolyamat után választotta ki a Mediatort a 2023-as közterületi kampányai médiavásárlási feladatainak ellátására. A full service ügynökség nemcsak az éves plakátkampányok vásárlását végzi, de a plakátok gyártása is feladatai közé tartozik.

A BENU és a Mediator együttműködése nem újkeletű, az ügynökség már több éve élvezi a gyógyszerkiskereskedelmi hálózat bizalmát.

„A Mediator szakértelme nem volt kérdés számunkra, hiszen már régóta dolgozunk együtt különböző területeken” – mondta a folytatódó közös munkáról dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója. „A 2023-as évre kiírt média tenderünkön pedig nem csak szakmai tudásukkal nyertek meg bennünket, de versenyképes üzleti ajánlatukkal is” – tette hozzá.

„Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy Magyarország legismertebb gyógyszertárhálózata ismét bizalmat szavazott nekünk, így munkánkkal tovább támogathatjuk az immár több mint 10 éves BENU jövőbeni sikereit” – nyilatkozta az együttműködésről Biró László, a Mediator ügyvezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!