72 órával segít a Smart Design

72 órával segít a Smart Design
A digitális tanácsadó és product design ügynökség egy digitális prototípust ajánl fel jótékony célra

A mostani rendkívüli kihívásokkal teli helyzetre való tekintettel a Smart Design Digital egy új társadalmi célú kampánnyal jelentkezett. Smart Design 72 néven egy kifejezetten segítő kezdeményezést vállaltak: az erre a célra összeállított szakértői csapat, összesen 72 munkaóra felajánlásával dolgozza ki egy pályázat során kiválasztott szolgáltatás digitális koncepcióját és annak működő prototípusát.

A jelentkezéseket és az ötleteket egészen 2022. augusztus 31-ig várják, a Smart Design 72 oldalon.

„Az SD72 a segítségről szól: mivel az életünk során nekünk is rengeteget - messze több mint 72 - órát segítettek, ideje visszaadni ebből. A projekt keretében elsősorban társadalmi szervezeteket, valamint olyan cégeket és magánszemélyeket várunk, akik valamilyen digitális, jótékony célú kezdeményezést szeretnének létrehozni. Mi a digitális termékfejlesztésben szerzett tudásunkkal, egy szervezett projektcsapattal, valamint a lelkesedésünkkel segítünk a nyertes ötletet megvalósítani. Mind a háromra nagy szükség van egy ilyen projekt esetén." - mondta el Varga Péter, a Smart Design ügyvezetője.

„Célunk, hogy egy olyan alkalmazás vagy szoftver kattintható prototípusát hozzunk létre, ami valós értéket teremt a célcsoport számára, valamint később egy külön projekt keretében akár le is fejleszthető. A kiválasztási szempontok is a felhasználhatóság köré épülnek és persze szempont lesz az is, hogy minél több embernek tudjunk segíteni." - tette hozzá Gémes Ádám, a Smart Design kreatív vezetője.

Az SD72 project csapata:

Barcsi Viktória - Senior UX researcher (10 óra)

Vizy Kristóf - UX/UI design lead (20 óra)

Eckert István - Senior Product strategist (24 óra)

Dóra Balázs - Project manager (6 óra)

Gémes Ádám - Head of creative, co-founder (6 óra)

Varga Péter Dávid - CEO, co-founder (6 óra)

A lehetőségről itt lehet bővebben tájékozódni, illetve jelentkezni is: http://72.designsmart.ly/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!