2023-ban is a Mediator készíti a Magyar Katolikus Egyház egyszázalékos kampányát

2023-ban is a Mediator készíti a Magyar Katolikus Egyház egyszázalékos kampányát
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) 2023-as 1%-os kampányára kiírt tendert a Mediator nyerte meg. A független, full service ügynökség a harmadik ilyen kampányt készíti majd a Magyar Katolikus Egyház számára.

A Mediator 2016 óta dolgozik a szervezetnek, a korábbi médiavásárlási tevékenység után 2021-ben és 2022-ben is az ügynökség készíthette a Magyar Katolikus Egyház SZJA 1%-os kampányát. A 2023-as kampányra vonatkozó megbízást meghívásos tendereden nyerték el. Az ügynökség felel majd a koncepcióért, a kreatív anyagok tervezéséért és gyártásért, de a médiatervezés és -vásárlás is a feladatai közé tartozik.

„Szeretnénk a jövőben modernebb irányvonalat képviselni a kommunikációnkban, ennek alapján választottuk ki a partnerünket a következő 1%-os kampányunkhoz is” – mondta el a tender kapcsán Sebő Balázs, az MKPK Sajtóosztályának osztályvezetője. A szakember hozzátette, olyan kreatív koncepciót szerettek volna, amely képes a hívők mellett a vallásukat nem gyakorlókat, vagy akár más felekezetek tagjait is megszólítani, de akár azokhoz is eljuttatja az egyház üzenetét, akik nincsenek megkeresztelve.

A modern, közvetlenebb kommunikáció egyébként nem új igény a MKPK részéről. Idén Pünkösdkor elindult a Magyar Katolikus Egyház Facebook oldala, az adventi időszak elején pedig Instagrammal és TikTokkal bővült a social media csatornáik köre. Ezek életre hívásában és beindításában – a tartalmi koncepció kialakításában, tartalomgyártásban – is a Mediator social media szakemberei nyújtanak segítséget a szervezetnek.

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy folytatódik a közös munka a Magyar Katolikus Egyházzal, hiszen olyan társadalmi és hitéleti szolgálatot végez a szervezet, amely nemcsak a hívők, de a teljes közösség életében nélkülözhetetlen szerepet tölt be, és amely kommunikációja különös odafigyelést igényel” – nyilatkozta az együttműködésről Négyesi Tamás, a Mediator operatív vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!