10 tipp a hatékony üzleti honlap építéshez [Infografika]

10 tipp a hatékony üzleti honlap építéshez  [Infografika]
Vajon a weboldalunk valóban elég hatékony? Tényleg segít minket abban, hogy elérjük üzleti céljainkat?

Legtöbbször nem. A céges weboldalak többnyire ugyan szépek, de egyáltalán nem hatékonyak és nem generálnak új értékesítési lehetőségeket.  A cégvezetők nyilván szeretnének erősebb webes jelenlétet, de sok esetben nem tudják, hogyan valósítsák azt meg. Gyakran esnek abba a csapdába, hogy majd egy új design vagy egy jó seo trükk megoldja a problémát. Ez persze érthető, de alapvetően számos tényezőnek kell jól működni ahhoz, hogy vállalkozásunk honlapja a leghatékonyabb legyen. Ehhez számos tényezőt kell alaposan megvizsgálnunk.

Fontos, hogy tudjuk, hogy valójában kik az ügyfeleink. Ismerjük meg őket alaposan, hogy személyes üzeneteket tudjunk nekik küldeni.  Vajon a weboldalunk valóban hasznos információkat tartalmaz, segíti az ügyfelek tájékozódását? Ha nem akkor könnyen elveszíthetik az érdeklődésüket és máshol keresnek megoldást a problémájukra.

További jó tanácsok Randy Milanovic által készített infografikában, amelyben összefoglalta azokat a pontokat, amelyek segíthetnek jól működő weboldalt készíteni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!