Újraforgatták a Reszkessetek betörők!-et. Mutatjuk az előzetest!

Újraforgatták a Reszkessetek betörők!-et. Mutatjuk az előzetest!
A Disney elkészítette a nagysikerű Reszkessetek betörők! rebootját. Az előzetes alapján nem lesznek nagy változások az eredeti történethez képest.

A televíziós műsorújságot sem kell megnéznünk karácsonykor, hiszen már szinte természetes, hogy az ünnepek alatt a Reszkessetek betörők!-é(Home Alone) a főszerep. Az eredeti film 1990-ben jelent meg, azóta pedig már három folytatás is készült hozzá 1997-ben, 2000-ben és 2012-ben – írja a hvg.hu.

Most a Disney-n a sor, hogy bővítse a karácsonyi vígjáték feldolgozásainak sorát. A napokban bemutatott Home Sweet Home Alone előzetes alapján az újraforgatott film története nem sokban fog eltérni az eredeti sztoritól: a család vakációzni megy karácsonykor, a nagy felfordulásban viszont otthon felejtik egyik gyermeküket, aki teljesen egyedül marad a hatalmas házban, ahol majd megküzd a betörőkkel.

Az előzetes tehát nem sok újat ígér. Feltűnik viszont az eredeti történet egy szereplője, Buzz McCallister, aki felnőtt rendőrként tér vissza a képernyőkre. A film főszereplőjét a Jojo nyusziból ismert Archie Yates alakítja.

A reboot november 12-én válik elérhetővé a Disney+ streamingszolgáltatónál.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!