Április 28-án folytatódik a 8. napon programsorozat

Április 28-án folytatódik a 8. napon programsorozat
Budapesten talán elsőként indított rendszeres nappali buli-sorozatot Európa legnagyobb szórakozóhelye, a hazai közönség és a külföldiek által is sokat látogatott Instant-Fogas komplexum, ahol április 28-án folytatódik a 8. napon elnevezésű programsorozat. Vasárnaponként már délután 2 órától várják a bulizni vágyókat különleges fellépőkkel, extra díszlettel és egyedi hangulattal.

A főleg budapesti, nappali bulik már több éve jelen vannak, azonban rendkívül ritkán, illetve időszakosan lehet nappali, vagyis daytime bulira bukkanni. Ez egy olyan esemény vagy rendezvény, amelyet a nap folyamán tartanak, általában délelőtt vagy délután. A partik gyakran lazább hangulatúak és könnyedebb atmoszférával rendelkeznek, ellentétben az éjszakai bulik hagyományos intenzitásával. Itthon is több, bulinak adó helyszín felismerte a benne rejlő lehetőségeket. Az egyik ilyen Európa legnagyobb szórakozóhelye, a hazai szórakozni vágyók és a külföldiek által is sokat látogatott Instant-Fogas komplexum, ahol a világon is egyedülállónak mondható működéssel, április 21-től 8 napos nyitvatartással, vagyis a szokásos 18:00-06:00-os nyitvatartás mellett vasárnap már 14 órától várja a látogatókat.

Az éjszakai közösségi élettel foglalkozó Updown Nightlife készített egy kutatást még 2019-ben, amiből kiderült, hogy főként a korai alvás és a fáradtságmentes másnap, az étkezési lehetőség, a közeg sokszínűsége, a lazább és kötetlenebb hangulat az, ami miatt előnyben részesítik a daytime bulikat. Kansas City nem az egyetlen város az Egyesült Államokban, ahol inkább a daytime bulik élveznek nagyobb érdeklődést, ugyanis Los Angeles, Phoenix, Washington DC és Atlanta esetében is erős nappali partikultúra van. A számos daytime party pedig Európában is teret hódított.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!