Wonder Woman 1984 - Exkluzív streaming premier az HBO GO-n

Wonder Woman 1984 - Exkluzív streaming premier az HBO GO-n
A WONDER WOMAN 1984 című szuperhős-blockbuster exkluzívan az HBO GO-n debütál online április 1-én. A Patty Jenkins által rendezett, Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984 előrerepül az időben a 80-as évekbe, amikor Wonder Woman egyszerre kergeti saját álmát és két új, rémisztő ellenfelet Max Lord és Cheetah személyében.

A Wonder Woman 1984-ben ismét a világ sorsa forog kockán, és Wonder Woman az egyetlen, aki megmentheti. A Wonder Woman-sztori új fejezetében Diane Prince csendesen, a halandók közt elvegyülve éli életét a vibráló, csillogással teli 1980-as években, amikor az emberek mindent meg akarnak szerezni maguknak, és ez túlzásokba hajszolja őket. Bár Diane az összes szuperhősképességével rendelkezik, visszavonultan él, ősi maradványokat kutat és csakis inkognitóban hajt végre szuperhőstetteket. Ám most kénytelen lesz kilépni a reflektorfénybe, és minden bölcsességét, erejét és bátorságát be kell vetnie ahhoz, hogy megmentse az emberiséget attól a világtól, amelyet saját maga hozott létre.

A filmben szerepel még Chris Pine mint Steve Trevor, Kristen Wiig mint Cheetah, Pedro Pascal mint Max Lord, Robin Wright mint Antiope és Connie Nielsen mint Hippolyta.

A film producere Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot és Stephen Jones. Rebecca Steel, Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo és Wesley Coller executive producerekként működtek közre.

A forgatókönyvet a rendező, Patty Jenkins írta Geoff Johnsszal és Dave Callahammel közösen, Jenkins és Johns története alapján, a DC karaktereinek felhasználásával. Wonder Woman karakterét William Moulton Marston alkotta meg.

A stáb kulcstagjai ugyanazok voltak, akikkel a rendező a Wonder Woman című filmen is dolgozott: az operatőr Matthew Jensen, az Oscar-jelölt látványtervező, Aline Bonetto (Amélie csodálatos élete) és az Oscar-díjas jelmeztervező, Lindy Hemming (Tingli-tangli). A film vágója az Oscar-jelölt Richard Pearson (A United 93-as) volt. A film zenéjét az Oscar-díjas Hans Zimmer (Dunkirk, Az oroszlánkirály) szerezte. Patty Jenkins Wonder Woman 1984 című filmjét az Atlas Entertainment/Stone Quarry Production gyártotta, bemutatja a Warner Bros. Pictures. A Warner Bros. WONDER WOMAN 1984 című filmje április 1-én érkezik az exkluzív streaming premierként HBO GO-ra, magyar szinkronnal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: film, streaming, HBO GO