Videó: Így még biztosan nem láttad Kate Middleton hercegnét

Videó: Így még biztosan nem láttad Kate Middleton hercegnét
Gyermekkora óta zongorázik, a közönség eddig azonban még sosem láthatta. Vilmos herceg felesége megható meglepetéssel készült.

Izgalmasra sikerült az angol királyi család idei Together at Christmas névre keresztelt karácsonyi zenés miséje. Az esemény egyik fő attrakciója Tom Walker énekes fellépése volt, akit nem más kísért zongorán, mint maga Kate Middleton – írta meg a 24.hu.

A People magazin úgy tudja, a hercegné már gyermekkorában megtanult zongorán játszani, eddig mégsem láthattuk közönség előtt fellépni. A pandémia és karantén időszaka viszont remek alkalom volt a gyakorlásra.

 

Játékával Tom Walkert is lenyűgözte:

„Kétségkívül olyan élmény volt ez, ami csak egyszer történik meg egy emberrel. Szerintem elképesztően jól játszott, nem könnyű zongorázni úgy, hogy előtte egy élő felvételen sem játszottál, ráadásul egy csapat profi zenész mellett. Nagyon ügyes volt.”

Az énekes azt is hozzátette, nagyon kedves személyiségnek tartja Vilmos herceg feleségét, aki a műsor után mindenkinek személyesen köszönte meg a közreműködést a műsorban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!