Végre visszatért Johhny Deep - imádják a rajongók!

Végre visszatért Johhny Deep - imádják a rajongók!
Gitározgat és lazán löki a vakert Johnny Depp, amelyet a rajongók nagyon jó szemmel néznek, miután a színész több produkcióból is távozott Amber Heardel való botránya óta.

Röviden a lényeg: Amber és Johhny Depp kölcsönösen beperelték egymást bántalmazás miatt, ám egyelőre nincs döntés az ügyben. Depp rajongói, azonban sérelmezik, hogy míg kedvencük elvesztette legtöbb munkáját (visszaléptették a Legendás Állatok franchise-tól is – a szerk.), addig Heard karrierje cseppet sem sínylette meg a dolgot – noha róla is kerültek elő érdekes bizonyítékok - írja az Ifaktor.

Éppen ezért a Depp-rajongók most nagyon örülnek, hogy a színészt ismét láthatják a képernyőn, még akkor is, ha csak egy reklám erejéig.

A hollywood-i sztár egy új reklámban jelent meg, amely a Dior illatát népszerűsíti. A rajongók dicsérik a céget, amiért kiálltak Johnny Depp mellett – írja a theGeek. A „Beszélgetések a mesteremberekkel" című klip egy talkshow típusú beszélgetést mutat be Depp és François Demachy, a Dior parfümkészítő-alkotója, a Sauvage illat megalkotója között.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Johnny Deep, Reklám