Vadonatúj Sisi sorozat érkezik az RTL Most+-ra

Vadonatúj Sisi sorozat érkezik az RTL Most+-ra
Exkluzív Adele interjú és koncert, valamint sikerfilmek minden mennyiségben decemberben az RTL Magyarország csatornáin.

Fantasztikus kasszasikerekkel, szórakoztató családi filmekkel és számtalan világsztárral zárják az évet az RTL Magyarország csatornái. Emellett decemberben, Magyarországon elsőként az RTL Most+-on látható majd a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat. A legendás magyar királyné szenvedélyes, rendkívüli életét bemutató történet modern feldolgozásban, teljesen új megközelítésben kerül közönség elé az RTL Most+ jóvoltából.

Decemberben is A Konyhafőnök VIP kiélezett küzdelmeiről szólnak a hétköznapok, szombat esténként pedig az X-Faktoré a főszerep az RTL Klubon. December 4-én azonban az X-Faktorral nem ér véget a zene, a showműsor után ugyanis egy exkluzív interjú- és koncertfilmmel folytatódik az este. Az Adele – Az interjú a tizenötszörös Grammy-díj nyertes Adele színpadi visszatérését mutatja be hosszú kihagyás után. Az egyszeri, különleges előadást a Los Angeles-i ikonikus Griffith Park Observatory kertjében forgatták 2021. október 24-én. A legutóbb 2017 júniusában koncertező énekesnő több mint négyéves kihagyás után most először lép újra közönség elé. A meghitt környezetben zajló előadás alatt hallhatóak Adele legnagyobb slágerei, valamint felcsendülnek legújabb dalai az újonnan kiadott 30 című negyedik stúdióalbumáról. Emellett egy exkluzív interjú keretei közt Adele az amerikai televíziózás meghatározó alakjával, Oprah Winfrey műsorvezetővel beszélget vadonatúj albumáról, a dalokat megihlető történetekről, a válását követő időszakról, látványos átalakulásáról és a gyereknevelésről. Az Adele – Az interjú december 4-én 23.30-kor látható az RTL Klubon, a televíziós premiert követően pedig az RTL Most+-on is elérhető lesz.

A Film+ a karácsonyi és az azt megelőző időszakban is fergeteges filmeket kínál. December 6-án jön a Bosszúállók: Végjáték többek között Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Hemsworth és Chris Evans főszereplésével. Néhány nappal később a Bosszúállók újra visszatérnek, amikor az európai utazásra indult Pókember kénytelen társai segítségét kérni. A Pókember: Idegenben főszereplői többek között Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal és Samuel L. Jackson.

A filmcsatorna december végén négy estén át Gotham City-be repíti a nézőket. A szerepéért többek között Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat érdemelt Joaquin Phoenix az antihős Joker bőrébe bújik, hogy bemutassa, mi vezetett ahhoz, hogy Gotham kegyetlen gonosztevője megszülessen. A Jokert Magyarországon elsőként a Film+-on láthatják majd a televíziónézők. Decemberben jön még Christopher Nolan nagy hírű Batman-trilógiája, a Batman: Kezdődik, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés. Batman szerepében az Oscar-díjas, ezerarcú átváltozóművész, Christian Bale, Joker szerepében pedig a legendás Heath Ledger látható, aki alakításáért poszthumusz Oscar-, Golden Globe-, BAFTA-díjban és további számos jelentős filmes elismerésben részesült. A Batman-trilógia további szerepeiben többek között Morgan Freemant, Liam Neesont, Gary Oldmant, Anne Hathaway-t és Tom Hardy-t láthatják a nézők.

Decemberben A Gyűrűk Ura-trilógia filmjei is képernyőre kerülnek, a Film+ nézői előtt három napon át felelevenedik Zsákos Frodó és hűséges társainak legendás küzdelme az elátkozott gyűrű elpusztításáért.

Az RTL II is komoly filmkínálattal jelentkezik az év utolsó hónapjában. Jön Baz Luhrmann rendezésében A nagy Gatsby legújabb feldolgozása Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan és Tobey Maguire főszereplésével. Emellett két fergeteges vígjátékkal is várja az RTL II a nézőket: a Túl szexi lány címszerepében Amy Shumer és Michelle Williams, a Rossz anyák karácsonya esetében pedig Mila Kunis és Kristen Bell gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Az ünnepi időszakban képernyőre kerül még A lány a vonaton Emily Blunt és Justin Theroux főszereplésével, valamint a 28 nap Sandra Bullock-kal és Viggo Mortensennel a főszerepben.

Az RTL II-n decemberben is folytatódik a NőComment! A vasárnap esténként jelentkező talkshow házigazdája Liptai Claudia, vendégei pedig a beszélgetések során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár- és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti. A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

A Cool-on decemberben is folytatódik A mi kis falunk, hétköznap esténként 19.00 órától követhetjük nyomon a pajkaszegiek mulatságos mindennapjait. A Cool decemberi filmkínálatában megtalálható többek között a Micsoda nő! Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével, a Csillag születik Lady Gagával és Bradley Cooperrel, a családi animációs film, a Nyúl Péter, a Kincsem Nagy Ervinnel és az Amit nem akarsz tudni a szüleidről Alec Baldwin és Salma Hayek főszereplésével.

Az RTL+-on és az RTL Most+-on pedig decemberben is folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Ligájának futball mérkőzései!

Exkluzív Adele interjú szombat este az X-Faktor után 15 Grammy-díj, 1 Oscar-díj, 1 Golden Globe-díj és egy egyedi hang! Adele - Az interjú most szombaton 23:30-kor az RTL Klubon.

Hoppá! Kabát Peti új szerepben az UEFA-ban Foci most? Most! Kabát Peti is tudja, hogy élőben szurkolhatunk az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzésein az RTL Most+-on!

December 6-án jön a Bosszúállók: Végjáték 21 órakor a Film+-on A Bosszúállók egy végső összecsapásban küzdenek meg Thanosszal, hogy megmentsék az emberiséget.

Pókember: Idegenben premier december 10-én 21 órakor a Film+-on Peter Parker (Tom Holland), az örök fiatal Pókember bebizonyította, hogy egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét. Mindemellett úgy véli, hogy neki is jár a haverokkal egy európai körutazás, mint bármelyik más középiskolásnak. Az álomutazás azonban rémes fordulatot vesz, amikor feltűnik a rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal). Hogy ne fedje fel inkognitóját, kénytelen régi Bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Újranéznéd kedvenc sorozatodat? A mi kis falunk minden hétköznap a Cool-on! A sport szeretete, közösségformáló ereje minden falubelit rajthoz állít. A mi kis falunk hétköznap 19 órakor a Coolon!

Előzetes: „Sokkal nagyobb bunkónak tartottalak eddig” (12.05.) A NőComment! következő részében Pindroch Csaba, Dobó Kata és Csobot Adél is feltűnik. Nézd vasárnap 22:15-től a női talkshow-t az RTLII-n!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: RTL Klub, sorozat