Tripadvisor értékelése miatt lecsukták

Tripadvisor értékelése miatt lecsukták
Az éppen Thaiföldön dolgozó amerikai Wesley Barnes a Sea View Resortban szólalkozott össze a személyzettel, miután a BBC szerint Barnes be akarta vinni a máshol vásárolt alkoholt a hotel éttermébe, de nem engedték.

A vendég bosszúból durván lehúzta a hotelt a Tripadvisoron, még modernkori rabszolgatartással is megvádolta őket - írja a Marketingmorzsák. Erre aztán a szállás megvádolta őt rágalmazással, amit a thai hatóság annyira komolyan vesz, hogy letartóztatták Barnest. Végül aztán szabadult, de csak azután, miután bocsánatot kért a szállástól.

A Tripadvisor viszont nem hagyta annyiba, úgyhogy most a hotelre kattintva egy figyelmeztetés ugrik fel, ami szerint a szállásadó egy értékelés miatt feljelentette a hatóságoknál a Tripadvisor egyik felhasználóját, akit emiatt börtönbe zártak. A leírásban benne van, hogy a szállásadónak a helyi törvények alapján ehhez joga volt, ugyanakkor Tripadvisor felhívja arra a figyelmet, hogy ezt is vegyék figyelembe a turisták, amikor az utazásukat tervezik.

A Tripadvisor azt is közölte, hogy minden utazót megillet a jog, hogy beszámoljon a tapasztalatairól, akár jók, akár rosszak.

Bónusz, hogy az ügy miatt Barnest kirúgták a munkahelyéről.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!