Taylor Swift tarolt: az év előadójának választották

Taylor Swift tarolt: az év előadójának választották
Mindent lesöpört Taylor Swift az MTV VMA gáláján: összes kilenc szobrot szavaztak meg számára rajongói. A nagyszabású eseményről a házigazda szerepét betöltő Nicki Minaj, valamint Shakira, Lana Del Rey, a Måneskin és Olivia Rodrigo sem tér haza üres kézzel. Akik lemaradtak a hajnali rendezvényről, az MTV Hungary csatornáján már szeptember 13-án este bepótolhatják a bombasztikus showt.

Nagy év volt ez a nők és a nonbináris előadók számára az MTV VMA díjátadóján, hiszen a főbb kategóriákban egyértelműen ők domináltak, Az év eladója címért pedig kizárólag hölgyek versengtek. Végül Taylor Swift – és rajongótábora – bizonyult a legerősebbnek mind közül, hiszen a popikon olyan nívós kategóriákban tudott győzedelmeskedni, mint Az év előadója, Az év albuma, Az év dala, a Legjobb rendezés, valamint a Legjobb pop eladó. Az amerikai énekes és dalszerző kilenc szoborral távozott a gáláról, Az év videoklipjének elismerését pedig az újra összeállt fiúbandától, az NSYNC-től vehette át.

Shakira kaphatta meg idén a Video Vanguard különdíjat, amelyet a Legjobb együttműködés szobrával is tetézett KAROL G-vel közös dalukért. A Global Icon életműdíját az amerikai rapsztár, Diddy érdemelte ki, aki harmincéves pályafutását megkoronázva, családja társaságában vette át a szobrot.

Az est házigazdájaként Nicki Minaj nem csak konferált, de fellépett is új számával, majd a Legjobb hip-hop előadó kitüntetését is átvehette: az új szobrával együtt a kategóriát már öt alkalommal dominálta. Az est során továbbá Demi Lovato, Lil Wayne, Olivia Rodrigo, a Måneskin, a Fall Out Boy, Karol G és Doja Cat performanszát is láthatták a nézők, akik közül többen díjára váltották jelölésüket.

További információk a http://mtv.com/vma weboldalon elérhetők.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!