Tavaszi lélekemelő rendezvény a testi-lelki egészség jegyében

Tavaszi lélekemelő rendezvény a testi-lelki egészség jegyében
A tavasz beköszöntével új lendület költözik életünkbe, ami tökéletes alkalom a megújulásra. Ahhoz, hogy meg tudjunk újulni, nagyon fontos, hogy testileg és lelkileg is egyensúlyban legyünk. Ehhez segíthet hozzá májusban a PlanAll Day – A testi-lelki tudatosság napja, amely egy tökéletes program azoknak, akik úgy érzik szükségük van feltöltődésre. Változatos előadások, elismert szakemberek és új nézőpontok várják az érdeklődőket, fejlődni vágyókat.

Mindannyiunk életében vannak problémák és kihívások. Ez az élet velejárója. Azt azonban, hogy miként küzdünk meg mindennapi életünk feladataival, hogyan tekintünk a minket körülvevő világra, rajtunk múlik.

Talán nem is gondolnánk, mennyi eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megkönnyítsük életünket, jobban érezzük magunkat. Egy ilyen lehetőség a meditáció is. Nem érdemes megijedni a kifejezéstől, a meditáció nem más, mint a jelenbe való megérkezés gyakorlása. Ehhez nincsen szükségünk másra, mint néhány szabad percre, légzésünkre és figyelmünk fókuszálására. Az efféle rövid lecsendesedéseknek számos áldásos hatása van. Csökkenti a stresszt és a szorongást, javítja az alvásminőséget, illetve az immunrendszer egészséges működését is tudja támogatni.

Az is előfordulhat, hogy bármennyire próbálkozunk pozitív változásokat előidézni az életünkben, azt érezzük, folyamatosan falakba ütközünk. Nem gyengeség segítséget kérni. Egy megfelelő szakember támogatásával – legyen az coach, pszichológus vagy pszichoterapeuta – életminőségünk olyan mértékben javulhat, amire nem is gondoltunk volna.

Május 12-én, a PlanAll Day-en lehetősége lesz minden fejlődésre nyitott érdeklődőnek olyan előadásokat hallgatni, amelyek aha-élményeket, áttörést adhatnak egy-egy elakadással kapcsolatban. Kilenc elismert előadó – többek között Hevesi Kriszta, Müller Péter és Pál Feri atya – fantasztikus hangulat és inspiráló közeg várja a Corinthia Hotelben azokat, akik szeretnék még jobban elmélyedni a test és lélek egészségét érintő témákban.

„Az első PlanAll Day-t a tudatosság fontosságának hirdetése jegyében szerveztük meg. A májusi alkalommal a testi-lelki egészség lesz a fókuszban. Olyan pszichológusok és szakértők fognak előadni, akik tudásuk átadásával új nézőpontokat, megközelítéseket tudnak nyújtani a fizikális és mentális egészségünket érintő kérdésekhez. Hisszük, hogy ezek a rendezvények sok ember életében fognak változást elindítani” – mondja Szilágyi Gábor, a PlanAll és a Remind alapítója.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!