Sztárszínészekkel, komédiasorozattal és romantikus pillanatokkal búcsúztatja a telet a Direct One

Sztárszínészekkel, komédiasorozattal és romantikus pillanatokkal búcsúztatja a telet a Direct One
A legszürkébb februári hétköznapokon sem fog unatkozni, aki a Direct One tartalomszolgáltatót választja. A repertoárban a tél utolsó heteiben is kalandos műsorok, nosztalgikus pillanatok, nevettető epizódok és motiváló tartalmak szerepelnek. A Direct Now app folyamatosan bővülő videótárában új komédiasorozatot, rejtélyes szériákat, romantikus filmeket is találunk, de izgalmas sportpillanatokból sem lesz hiány, és a kulináris élvezetek kedvelői is megtalálják a legjobb receptműsorokat.

Mit tennél 15 perc hírnévért?

Milyen messzire hajlandóak elmenni az emberek a hírnév érdekében? A Direct Now appban február 26-tól elérhető egyik legújabb tartalom, a F*O*G*S*Á*G című sorozat ezt a kérdést boncolgatja, olyan ismert színészek szereplésével, mint Susan Sarandon vagy Sean Penn. A történet szerint négy ausztrál katona épp titkos bevetésen vesz részt egy távoli szigeten, amikor a helyi szabadságharcosok fogságba ejtik őket. Hogy mentsék az életüket, alkut kötnek fogvatartóikkal: megígérik, hogy elkészítik a világ legütősebb túszvideóját, hogy ismertséget szerezzenek a közösségi médiában, ezzel támogatva a szabadságharcosok ügyét. A felvétel futótűzként kezd terjedni, a katonák híressé válnak, de hamar rádöbbennek, hogy elrablásuk talán a legjobb dolog, ami történhetett velük. A komikus jelenetek mellett a sorozat segítségével megismerhetjük a hatalom, a politika és a közösségi média erejét, az egyszerre abszurd, mégis zseniális epizódok pedig magával ragadják a nézőt!

Feledhetetlen kalandra hív a Direct One

Februárban is izgalmas időutazásra hívja előfizetőit a Direct One a magyar filmművészet klasszikus alkotásaival, amik a televíziós premiert követően az appban is néhány kattintással elérhetőek és újranézhetőek. Szabó István első játékfilmje, az Álmodozások kora, egy olyan időszakba repíti a nézőket, amikor az álmok és a remények formálták a jövőt. A filmből megismerhetjük a 60-as évek nemzedékének útkeresését: a történetben Jancsi és mérnökként végzett barátai nagy tervekkel vágnak neki az egyetem utáni életnek, és bár eleinte még összejárnak, közös terveket vázolnak fel, apránként szétmorzsolódik a társaság.

Az appban elérhető sokak kedvence, az Égigérő fű című ifjúsági film, a főszerepben Poldi bácsival, a parkőrrel, aki bár nyugdíjba készül, több évtizedes szolgálata alatt annyira megszokta a zöld füvet, a virágokat, hogy el sem tudja képzelni az életét nélkülük. Ismerősei a környékbeliekkel közösen meglepetésként azt tervezik, hogy az udvar keramitkockái helyére gyeptáblákat telepítenek. A jól ismert történet nem éppen hétköznapi kalandjai kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozást nyújtanak az utolsó téli hetekben.

Az emberi psziché mélyebb rétegeit ragadja meg Makk Károly filmje, az Egy erkölcsös éjszaka, a központban a bohém diákkal, Kelepei Jenővel, aki egy átmulatott éjszaka után elhatározza, hogy beköltözik a Mutter bordélyházába. Amikor édesanyja váratlanul látogatóba érkezik, a Főnökasszony villámgyorsan úrilányok panziójává alakítja a házat. A film hol együttérzőbb, hol szatirikusabb humorral világít rá az erkölccsel kapcsolatos társadalmi kérdésekre.

A magyar filmgyártás történetének első szélesvásznú filmje, Az aranyember is elérhető februárban a Direct Now videótárában, olyan nagy színészekkel, mint Greguss Zoltán, Gobbi Hilda és Komlós Juci, de a fiatal Latinovits Zoltán alakítását is láthatjuk, miközben megismerjük a szultán, Ali Csorbadzsi lányának történetét, aki élete legnagyobb megpróbáltatásaival kénytelen szembenézni. Az 1962-ben bemutatott Jókai-adaptáció minden idők egyik legsikeresebb magyar filmje.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!