Szacsvay László színművész, a Príma üzletekben segít a vásárlóknak!

Szacsvay László színművész, a Príma üzletekben segít a vásárlóknak!
Egyenesen a százholdas pagonyból érkezik segítség az önkiszolgáló kasszáknál! Sokakat meglepett az elmúlt napokban, amikor a Vörösvár Kft. által üzemeltetett CBA és Príma boltokban, az önkiszolgáló kasszákat használták. Ugyanis a megszokott női géphang helyett Szacsvay László, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Jászai Mari-díjas művész hangján hallhatók segítő instrukciók.

Néhány Príma és CBA üzletben nem hétköznapi módon készülnek a húsvétra. Az ünnep egyik szimbólum-állatát, a Nyuszit hívták segítségül., hogy megkönnyítse a tudatos bevásárlást. A közösségi oldalukon olvasható felhívás szerint, a Nyuszi követésével megtaláljuk azokat a friss és minőségi termékeket, amelyek támogatják az könnyed ünnepi készülődést. A vásárlás végén egy igazi nosztalgikus hangulatban lehet részünk: megszólal gyermekkorunk egyik kedvenc meséjének karaktere, a Nyuszi, Szacsvay László hangján. Ő keltetette életre Micimackóban a folyton zsörtölődő, de szerethető tapsifülest.

„Sokak számára a húsvéti készülődés egyfajta stresszforrást jelenthet. Ezt igyekszünk oldani az üzletterek dekorálásával, kedvező áru, de minőségi termékkínálattal és ismert hangok, karakterek, szimbólumok megjelenítésével. Az, hogy Művész úr elfogadta a felkérésünket, igazán megtisztelő számunkra, hiszen rajongói vagyunk munkásságának. Olvashattunk mostanában a szinkronszínészek alulfizetettségéről szóló híreket, így fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy megbecsülésük jeleként támogathatnánk munkásságát valamilyen formában. Ezért kértük fel erre az együttműködésre, amely színesíti a vásárlóink mindennapjait is”– mondta Breier Péter tulajdonos.

Az akciós felhívás szerint, csak március végéig hallgató az üzletek rádiójában és az önkiszolgáló kasszáknál Szacsvay László hangja.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!