Sorozatszerepet kapott Michelle Obama

Sorozatszerepet kapott Michelle Obama
Amerika egykori first lady-je vendégszereplő lesz a Feketék Fehéren utolsó évadjában.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Michelle Obama feltűnik a képernyőn mint sorozatszereplő. Korábban láthattuk már a Városfejlesztési osztályban és a Netflixen futó Gofrincs és Mocsiban is. De arra is volt már példa, hogy executive producerként vett részt valamilyen mozgóképes produkcióban.

Úgy tűnik, hogy hamarosan újabb szerepben láthatjuk, mégpedig a nagy népszerűségnek örvendő Feketék Fehéren (Black-ish) című sorozat utolsó, nyolcadik évadjában. A hírt a szériát forgalmazó ABC jelentette be a Twitteren egy jóhangulatú stábfotóval.

 

A feketék Fehéren 2014-ben startolt. A történet egy főként fehérek között mozgó afroamerikai család életéről szól. Az Obama család neve már többször említésre került a sorozatban. Az egyik Halloweeni epizódban például Obamáéknak öltöztek a szereplők. Egy másik részben pedig a 2016-os választások kapcsán beszélgettek a megválasztott elnök lehetőségeiről.

Michelle a Facebookjára is posztolta a stábfotót. Bejegyzésében azt írta, régóta rajong a zseniális sorozatért, és izgalmas volt csatlakozni hozzá egy epizód erejéig.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!