Saját weboldal a Facebook oldaladra

Saját weboldal a Facebook oldaladra
Mivel néha nem elég, ha csak van egy Facebook oldalad, a PageYourself bejelentette az „f-Site” indulását, amely lehetővé teszi oldal adminisztrátoroknak weboldalak létrehozását a közösségi hálózaton belül, akár már létező sémákból, akár az alapoktól.

Az oldal adminok a PageYourself motor „drag-and-drop” menüjét használhatják téma kiválasztásához vagy új weboldal felépítéséhez, majd hozzáadhatnak applikációkat – írja az AllFacebook. Létrehozhatnak versenyeket és promóciókat is, valamint felhasználói információkat gyűjthetnek.

PageYourselffSite

A PageYoursel azt mondta, hogy az „f-Site” ingyenesen elérhető próbaidőszak nélkül, valamint nincsen limit az oldalak lájkjainak számára nézve sem. Ám van sávos díjszabás azoknak az adminoknak, akik szeretnének kicsit foglalkozni az adatbázissal is. A társalapító és CEO Nicolas Fayon hozzátette:

„Az f-Site segítségével a webdizájn végre belépett a Facebook terébe. Az üzleteknek és márkáknak mostantól van egy erőteljes és innovatív eszköze a forgalom hajtására, a közösség elköteleződésére, a leadek generálására, valamint erősíthetik az értékesítés konverziós arányait, támaszkodva a Facebook hatalmas mennyiségű, 1 milliárd felhasználójára.”

Oldal adminok: Hasznos eszköznek tűnik az oldalaitok számára az f-Site?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …