Romantikus este? Baráti összejövetel? A Direct One a téli hónapokban is a legjobb műsorokat kínálja minden alkalomra

Romantikus este? Baráti összejövetel? A Direct One a téli hónapokban is a legjobb műsorokat kínálja minden alkalomra
Unod már a mínuszokat? A Direct One segítségével a téli szürkeségben is megtalálod a legjobb szórakozást. A Direct Now app egyre bővülő videótárában számos műfaj és tartalom között válogathatsz: nézz sikerfilmeket, ismeretterjesztő műsorokat és lebilincselő sorozatokat, készülj a Valentin-napra a legjobb romantikus filmekkel és töltődj fel a kínálat szívet melengető vagy éppen szórakoztató tartalmaival, amelyek új lendületet adnak a hétköznapoknak.

Sikerfilmek és sztárszínészek az appban

A filmes szakma és a rajongók számára az év első hónapjai mindig az egyik legizgalmasabb időszakot jelentik. Januárban kiosztották a Golden Globe-díjakat, megtartották a legrangosabb tévés díjkiosztót, az Emmy-gálát, és már csak néhány hét választ el minket a márciusi Oscar-díj átadótól. Ebből az alkalomból érdemes felidézni azokat a sztárszínészeket felvonultató, nagy sikerű alkotásokat, amelyekből a Direct Now alkalmazás videótárában sincs hiány.

A 2005-ben bemutatott Büszkeség és balítélet a Bennet család mindennapjaiba enged betekintést a 18. századi Angliában. Átlagos életüket teljesen felforgatja, amikor a szomszéd birtokra költözik a gazdag, jóképű és nőtlen Mr. Bingley (Simon Woods). A legidősebb Bennet-lány, Jane (Rosamund Pike) és a nemesi származású férfi között szerelem szövődik, amit Bingley legjobb barátja, Mr. Darcey (Matthew MacFadyen) ellenez. Konfliktusa Jane húgával, Elizabeth-tel (Keira Knightley) végül románcba torkollik, de számos nehezítő körülmény áll boldogságuk útjába. A Jane Austen azonos című műve alapján készült film szenvedélyes mulatságok, intrika, pletyka, szerelem és féltékeny bosszú történetét mutatja be.

Különleges alakítást nyújt Audrey Tautou a Coco Chanel című film főszereplőjeként, amely a divatvilág egyik legmeghatározóbb tervezőjének életét, szellemi és filozófiai fejlődését mutatja be. Gabrielle "Coco" Chanel 17 évesen került árvaházba nővérével, ahonnan hosszú és viszontagságos út vezette a fényűzésig. Ismerd meg a divatlegenda életútját a Direct Now appban!

Szintén egy gyönyörű francia színésznő, Marion Cotillard alakítja A Hold földjéről című romantikus film főszereplőjét, a boldogtalan házasságban élő Gabrielle-t, aki egy orvosi kezelés során találkozik azzal a férfival, aki képes fellobbantani a benne rejlő szenvedélyt, ezért elhatározza, hogy megszökik frissen megismert szerelmével.

Ugyancsak a tiltott szerelemről szól a Jennifer Aniston főszereplésével készült Jóravaló feleség, amelyben a férjezett Justine viszonyba bonyolódik egy fiatal kollégájával, Tommal (Jake Gyllenhaal). A testiségen túl mindketten úgy érzik, hogy megtalálták igazi lelki társukat. De vajon Justine felrúgja addigi életét egy tökéletesnek képzelt jövő érdekében? Keress rá a filmre a Direct Now appban, és derítsd ki a választ!

 

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Direct One, film, műsor