Rendhagyó tárlat nyílik a 24.hu fotóiból

Rendhagyó tárlat nyílik a 24.hu fotóiból
A 24.hu fotórovata munkatársainak az elmúlt másfél évben készült anyagaiból válogatott képekkel várja a látogatókat a Szemtanúk című kiállítás. A tárlat a World Press Photo kísérő programjaként a Magyar Nemzeti Múzeum kerítésén tekinthető meg november 5-ig.

A mind elérésében, mind tartalmi sokszínűségében a vezető magyar független közéleti oldalak közé tartozó 24.hu okkal büszke a magyar sajtófotó örökségét tovább éltető, népes fotóriporteri csapatára. Az elmúlt másfél év munkáiból válogatott Szemtanúk kiállítás képein látható művészi erejű fotósorozatban megörökített ménes, eldugott természeti szigetek és új nézőpontból megmutatott városi szegletek, feszült történések kimerevített pillanatai és modernizált ünnepek egyaránt. Mindez a Magyar Nemzeti Múzeum kerítésén, a World Press Photo kísérő tárlataként.

„A magyar sajtó legszebb hagyományainak egyike a legjobb fotóriporterek különleges érzékenységének, szemének, merészségének, profizmusának köszönhető, a valóságot leghitelesebben elbeszélő, a szavakon túl mesélő dokumentarista tradíció. Örömünkre szolgál, hogy e kiállításon is megmutathatjuk, nagy tehetségű fotós kollégáink milyen erősen kötődnek e hagyományhoz, s ennek nyomán hogyan válnak méltó követőivé a magyar sajtófotózás legjobbjainak. Így továbbra is mind szemtanúi lehetünk a hazánknak" – fogalmazott a válogatásról Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője.

A Szemtanúk kiállítás, a World Press Photo kísérőtárlata egészen november 5-ig ingyenesen megtekinthető a Magyar Nemzeti Múzeum kerítésén.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: 24.hu, fotó