Munkához és lazuláshoz is ajánljuk ezt az ingyen hallgatható albumot!

Munkához és lazuláshoz is ajánljuk ezt az ingyen hallgatható albumot!
Mindenki számára érdekes újdonsággal állt elő a világ egyik legnépszerűbb játékát fejlesztő Riot Games. A League of Legends világa által ihletett zenei album azok számára is érdekes lehet, akik sosem játszottak még a programmal, sőt azoknak is, akik nem is tervezik megismerni a LoL-t. A 37 – nem mellesleg szabadon felhasználható – zeneszámból álló Sessions: Vi című album célja nem más, minthogy segítse a koncentrációt, vagy épp az ellazulást.

A Sessions: Vi mind a 37 dalával egy egyedi zenei élmény, amely a pozitív értelemben vett kreatív magányt tudja elősegíteni és erősíteni – állítja a lo-fi műfajába sorolható zenei anyagról a kiadó. Az album a League of Legends egyik karaktere, Vi egy átlagos napját hivatott bemutatni a zenéken keresztül – de azok számára is érdekes, akiknek ez a név nem mond semmit.

Az összesen 1 óra 40 percnyi nyugodtságot biztosító album megtalálható az Apple Music és a Spotify zeneszolgáltatásokban, valamint a YouTube-on.

A Riot Games közlése szerint a zeneszámok mindegyike szabadon felhasználható a streamerek és videós tartalomgyártók számára élő közvetítésekben és videókban egyaránt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: zene, Spotify