Molnár György kilépne az Omegából

Molnár György kilépne az Omegából
A tavaly két tagját is elveszített Omega veszteségekkel, hiányosan, de hatvanadik jubileumára készül.

Nem érzi már teljesnek a csapatot, ezért úgy tervezi, a jövő évi, a zenekar hatvanéves fennállását ünneplő jubileumi koncert után kilép az Omegából Molnár György gitáros, akit a szakmában sokan Elefánt néven ismernek – adta hírül a 24.hu.

Molnár döntéséről a Tények riportja számolt be, mely annak apropóján készült, hogy Benkő László épp egy évvel ezelőtt, 2020. november 18-án hunyt el. A riportban Molnár arról beszélt, megviseli őt és zenésztársait Benkő elvesztése, ahogy a szintén tavaly elhunyt basszusgitáros Mihály Tamásé is. Most pedig Kóbor Jánosért kell aggódniuk, aki jelenleg is kórházban fekszik válságos állapotban.

A tavaly két tagját is elveszített Omega így veszteségekkel, hiányosan, de hatvanadik jubileumára készül, jövőre egy nagy koncerttel akarják megünnepelni a zenekar fennállását. Molnár György, aki maga is rejtélyes betegséggel küzd, azonban úgy döntött, hogy a tervezett koncert – amelynek megvalósulása Kóbor betegsége miatt most bizonytalan – lesz számára az utolsó, utána kilép az Omegából.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Molnár György