Mikor és hol jelenjünk meg?

Mikor és hol jelenjünk meg?
A Saxum minden eddiginél részletesebben térképezte fel a közösségi oldalak legsikeresebb használatát. Az infografika a mikor és hol kérdésre válaszol.

Ha eddig problémát okozott volna a közösségi médiás megjelenéseink időzítése, akkor érdemes részletesen áttanulmányozni a következő infografikát. A felhasználó számok és aktív felhasználók arányát is felvonultató összegzés rengeteg érdekes apróságra világít rá.

A Facebook, a Twitter, a Linkedin, a Tumblr, a Google+, a Pinterest és a Vine adtaival megismerkedve napi és heti részletezésben is meg ismerkedhetünk a leghatásosabb megosztási időszakokkal.

A megdöbbentő számok között a rekorder a Facebookon a napi 2,7 milliárd Like, a 400 millió tweet a Twitteren és a napi 172 800 új felhasználó a Linkedinen. A számok hatalmasak és azt mutatják, hogy a közösségi médiát egyáltalán nem lehet leírni még.

Persze találunk olyan adatokat is, amely nem annyira releváns, mint pl. a napi endorse szám a Linkedinen, amit sokan kritizálnak értelmetlen adatként értelmezve a fejlesztők zseniálisnak gondolt megoldását.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!