Mélypontra került Rúzsa Magdi

Mélypontra került Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi legújabb klipje nemrég került fel YouTube-ra. Az énekesnő a közösségi oldalakon osztotta meg a dal történetét rajongóival.

Rúzsa Magdi még ősz elején jelentette be, hogy hármas ikrei lesznek. Két fiút és egy kislányt várnak férjével. A hírek szerint az év végét már a kórházban fogja tölteni, addig viszont amíg lehetséges dolgozik.

Legújabb videóklipje nehány napja jelent meg, melyben már hatalmas pocakkal énekelt – írta meg a 24.hu

Közösségi oldalain a dal születéséről is megosztott néhány gondolatot. Az énekesnő posztjában azt írta, hogy Domine című dalát életének egyik mélypontja ihlette. Mint írja: emlékszik, hogy egész nap interjúról interjúra ment, az utolsó után azonban érezte, hogy összeomlik körülötte a világ. A dal másnap született. A nehéz élethelyzetből férjének sikerült kirántania. Ekkor még nem tudták, hogy hamarosan nem is akarámilyen gyermekáldásnak örülhetnek.

„Nem tudom mások, hogy vannak ezzel, de nekem ilyenkor napok kellenek mire fény jut abba a sötét gödörbe, amibe betaszigált az élet. No és akkor, ott végre nyúlt felém és felemelt! Kirángatott a gödörből, leporolt és utat mutatott tovább.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!