Megvan az Avatar: A víz útja premierjének időpontja a Disney+-on!

Megvan az Avatar: A víz útja premierjének időpontja a Disney+-on!
Június 7-től a Disney+ kínálatában is elérhető minden idők harmadik legnagyobb bevételét hozó filmje, az „Avatar: A víz útja″. James Cameron lenyűgöző alkotása mellett az előfizetők számos extra tartalmat is láthatnak, többek között interjúkat az alkotókkal, a rendezővel és a szereplőkkel is.

2022 decemberében debütált a mozikban az „Avatar: A víz útja" és közel 2,32 milliárd dolláros globális bevételével minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált. Csak a „Bosszúállók: Végjáték" (2,8 milliárd dollár) és az első „Avatar" (2,9 milliárd dollár) előzi meg. 2023-ban elnyerte többek között a legjobb vizuális effektusoknak járó Oscar-díjat, emellett több Oscar jelölést is kapott, például a legjobb filmnek és a legjobb hangkeverésnek járó díj kategóriájában. Hosszú mozis pályafutását követően június 7-én pedig végre a Disney+-ra is megérkezik.

Az „Avatar: A víz útja" új magasságokba repít és eddig nem látott mélységeket tár fel. Tíz évvel az előző rész után a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) békésen éli mindennapjait. Az idilli hétköznapoknak azonban hamar vége szakad egy régi-új ellenség felbukkanásával, aki az életükre tör. Jake végül úgy dönt, hatalmas áldozatot hoz és családjával együtt saját biztonságuk érdekében olyan utazásra indulnak, ahol nem csak egymással, de az életben maradásért is meg kell küzdeniük. Mindezt James Cameron egyedi és lenyűgözően részletgazdag álomvilágában, Pandora lélegzetelállító tengeri tájain, ahol ezúttal egy új na'vi kultúra jelenik meg tele egzotikus tengeri élőlényekkel.

A film rendezője James Cameron, a főszerepekben pedig Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis és Kate Winslet látható. Az illusztris szereplőgárdához olyan tehetséges újoncok is csatlakoztak mint, Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass és Jack Champion.

Az „Avatar: A víz útja" és az extra tartalmak június 7-től elérhetőek a Disney+ kínálatában.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Disney+