Megjelenik az első magyar közösségi könyv

Megjelenik az első magyar közösségi könyv
Dragon György a Gamestar magazin írója egy Sci-fi-t jelentet meg az indulj.be közösségi oldalon gyűjtött támogatásokból. Ez az első magyar közösségi finanszírozású könyv.

Egy a jövőben játszódó médiasztori az alapja Dragon György első könyvének, mondhatnánk egy jövőbeli kolléga viszontagságairól olvashatnak az első magyar közösségi finanszírozásban megjelenő könyv megrendelői.

Az Űrcsilliárdos című könyv megírásába a szerző a projekt meghirdetésével egyidejűleg kezdett és blogjában folyamatosan közvetítette a történet előrehaladását rajongói számára. Az Indulj.be oldalán létrehozott közösségi finanszírozási kampány sikere arra mutat rá, hogy mégis van valamennyi esély a hazai crowdfunding oldalakon elindítani egy-egy finanszírozásra érdemes projektet.

A projekt alatt több kiadó is érdeklődést mutatott a tudományos fantasztikus történet iránt, de végül a szerző saját maga vállalta fel a kiadói feladatokat is. Az ürcsilliárdos támogatói nem csak a könyvet kapják meg, a kampány alatt egy ingyenes játékkal is gazdagodtak, illetve a könyvbe is bele kerülhettek a bőkezű mecénások.


A GameStar magazin GameNight 4.0 rendezvényének keretén belül kerül sorra az Űrcsilliárdos hivatalos bemutatójára augusztus 22-én, csütörtökön este hatkor a Malom Kávézóban (címe: 1095 Budapest Soroksári út 48).

A könyv a rendezvényen megvásárolható, illetve a szerző dedikálja is a közösség segítségével megjelentetett kiadványát.


Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!