Marvel-filmek lesznek a Film+-on, maraton lesz A mi kis falunkból a Cool-on

Marvel-filmek lesznek a Film+-on, maraton lesz A mi kis falunkból a Cool-on
Fantasztikus Marvel-filmek, közkedvelt talkshow és továbbra is foci minden mennyiségben. Többek között ezzel a kínálattal várják a nézőket az RTL Magyarország csatornái novemberben.

November 15-től három héten át minden hétköznap este a Marvel-moziuniverzum fantasztikus filmjeivel várja a nézőket a Film+, méghozzá kronológiai sorrendben. Aki esetleg lemaradt valamelyik szuperhős elképesztő kalandjáról, vagy most látogatna el először a Marvel lenyűgöző világába, annak itt a tökéletes alkalom, hiszen a Film+ most segít az eligazodásban. A Marvel-rajongók legnagyobb örömére olyan kasszasikereket mutat be a csatorna, mint az Amerika Kapitány-, a Vasember-, a Thor-, a Bosszúállók-, és A galaxis őrzői-filmek, méghozzá olyan neves színészek főszereplésével, mint Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson vagy Bradley Cooper.

Erős hónapja lesz a Film+-nak novemberben, hiszen a Marvel-filmek mellett olyan közönségkedvencek is képernyőre kerülnek, mint az Aquaman Jason Momoa főszereplésével, az Artúr király Clive Owennel, az Arthur király: A kard legendája Charlie Hunnammel, valamint M. Night Shyamalan filmje, az Üveg James McAvoy és Bruce Willis főszereplésével. De jön Christopher Nolan második világháborús eposza, a Dunkirk is többek között Tom Hardy-val, illetve A szellemlovas Nicolas Cage és Eva Mendes főszereplésével.

Az RTL II-n november 14-től folytatódik a NőComment! A vasárnap esténként jelentkező talkshow házigazdája Liptai Claudia lesz, a vendégei pedig a beszélgetések során érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvár- és egyéb híreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és a közönséget is érdekelheti. A műsor az adás után visszanézhető az RTL Most felületén.

A Cool egyedülálló A mi kis falunk maratonnal készül, a rajongók nagy örömére november 1-jén 11.00 órától egészen késő estig a pajkaszegiek mulatságos mindennapjairól szól a nap a csatornán. November 15-től pedig hétköznap esténként 19.00 órától újra átélhetjük a falubeliek szórakoztató kalandjait egészen a kezdetektől.

Az RTL+-on és az RTL Most+-on novemberben is folytatódnak az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Ligájának futball mérkőzései! Ha foci, akkor keresd a „+” jelet! Fordulónként, csütörtöki napokon, két mérkőzést közvetít élőben a HD minőségre váltó RTL+, méghozzá olyan neves kommentátorokkal, mint Gundel Takács Gábor, Somos Zoltán és a Sport TV kommentátora, Haraszti Ádám. Aki azonban nem éri be ennyi focival, az RTL Most+ online platformon fordulónként 8 összecsapást nézhet online streamelve, szintén élőben!

Marvel-moziuniverzum filmek – november 15-től minden hétköznap 21.00-kor a Film+-on

NőComment! – november 14-től minden vasárnap 22:15-től az RTL II műsorán

A mi kis falunk maraton – november 1-jén a Cool-on

UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga az RTL+-on

November 14-től jön a NőComment! az RTLII-n!

A tét a csoportelsőség! November 4-én érkezik az UEFA Európa Liga negyedik fordulója az RTL+-on! Kövesd csütörtök 18:30-tól Legia Warszava és SSC Napoli, valamint 21:00-tól Leicester City FC és FC Spartak Moskva mérkőzéseit az RTL+-on!

November 1-jén újabb A mi kis falunk maraton vár rád a Cool-on! Ne maradj le, mert a pletyka igaz: Pajkaszegen már mindenki izgatott, hiszen kezdetét veszi a következő A mi kis falunk maraton! Nézd újra a negyedik évad epizódjait!

Nézd végig az összes Marvel-filmet november 15-től a Film+-on! A Marvel-hősök megszámlálhatatlanok! Számos fegyvernemben jártasak és mindig számíthatnak egymásra! Szeretnéd újra átélni a Marvel-élményt? Akkor kapcsolj a Film+-ra november 15-től, ahol kronológiai sorrendben nézheted meg a filmeket!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!