Már az üzleti oldalak is kommentelhetnek fotóval Facebookon

Már az üzleti oldalak is kommentelhetnek fotóval Facebookon
Egy hónappal ezelőtt vezette be a Facebook a fotó kommentek lehetőségét a személyes profiloknál. Most pedig az üzleti oldalakra is kiterjeszti ezt a funkciót a közösségi oldal.

A felhasználók és az oldal adminisztrátorok szavak helyett már fotókkal is reagálhatnak posztokra és hozzászólásokra, jelezte a Facebook egyik szóvivője. A funkció használata igen egyszerű: csak rá kell kattintani a fényképezőgép ikonra a komment mezőben és feltölteni a képet a számítógépünkről– írja a Mashable és az InsideFacebook.

Itt egy példa:

PhotoComments

Egyelőre a fotó kommenteket asztali gépről vagy mobil böngészőből lehet feltölteni. Bár a mobil alkalmazás felhasználói láthatják ezeket a hozzászólásokat, nem alkalmazhatják maguk is, de várhatóan a jövőben érkezik ez ügyben is frissítés.

A fotó kommentek lehetőségét automatikusan elérhetővé teszik a Facebook oldalak számára, de az adminok bármikor kikapcsolhatják a funkciót.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …