Magyarországra jön az eredei anime zenei fesztivál

Magyarországra jön az eredei anime zenei fesztivál
Európai turnéjuk keretein belül Budapestre is ellátogatnak a világ vezető anime popsztárjai. 2023. májusában a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a nemzetközi anime zenei fesztiválon. Először együtt a színpadon a fantasztikus Virtual Music Idols, Kizuna AI Original Singeroid ″#kzn″, a HIMEHINA, duó, GUMI, MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. A turné az Anime Entertainment LLC gondozásában kerül színpadra amelyet az iparág veteránjai és a BASE Hologram két alapítója, Bob Ringe és Marty Tudor vezeti.

Örömhír az anim műfaj rajongóinak, hogy 2023. május 8-án Budapesten is bemutatja észbontó zenével és pazar látványvilággal debutáló showját a Nemzetközi Anime Zenei Fesztivál, amely 2023. február 6-án indul Észak Amerikából majd Európában, Délkelet-Ázsiában és Dél-Amerikában folytatódik a virtuális zenei szupersztárokkal. Ennek a turnénak a keretein belül ez az első alkalom, hogy a népszerű VTubers (virtuálisan generált animált YouTube-ok) és Vocaloids (számítógéppel generált virtuális énekesek) hangok együtt jelennek meg a színpadon.

Kizuna AI Original Singeroid “#kzn”, a HIMEHINA énekduó, a MaRiNaSu énektrió, a rajongónk nagy kedvence: GUMI, valamint a LiLYPSE pop ikrek főszereplésével a show DJ-k által vezetett multimédiás #csúcszuper koncertbuli várható.

A vadonatúj dalokat és soha nem látott tartalmat felvonultató turné ezeket a karaktereket kelti életre a legmodernebb LED-es és nagyfelbontású digitális vetítéseken keresztül. Ők azok a karakterek, amelyek a nemzetközi anime-zenei mozgalom kedvencei közé tartoznak. A Japánból származó szupersztár avatarok világszerte robbanásszerűen terjedtek az elmúlt két évben, több tízmillió követőt vonzva világszerte, több mint 62 millió Google-keresést és több mint 1,2 milliárd megtekintést eredményeztek (YouTube, Facebook, Twitter, TikTok és mások).

„Megtisztelőnek és kiváltságosnak érzem magam, hogy a Nemzetközi Anime Zenei Fesztiválunkon fellépő öt szereplő tehetséges IP -tulajdonosaival és karakteralkotóival dolgozhatok együtt” – mondja Bob Ringe producer. „Az Anime közösség és az Anime alkotóinak válaszai világszerte felülmúlták a várakozásaimat. Találkozunk a fesztiválon!”

„Izgatott vagyok, hogy ezzel a vizuálisan rendkívül izgalmas művészeti formával dolgozhatok” – mondja Marty Tudor producer. “Az az energia, amellyel a virtuális művészek csoportja rendelkezik elképesztő, és kiváló kreatív csapatunk legjavát ösztönzi. Ez az előadás fergeteges lesz!”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: fesztivál, zene