Légy részese egy páratlan zenei élménynek az MVM ZENERGIÁN!

Légy részese egy páratlan zenei élménynek az MVM ZENERGIÁN!
Az idei MVM ZENERGIA koncerten a zenei sokszínűség jegyében Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar előadásában találkozik a klasszikus és a könnyűzene. A 8. alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági koncertet 2023. szeptember 2-án 18:30-tól a budapesti Müpa koncerttermében személyesen, három nagyvárosban óriáskivetítőn élőben, valamint otthonuk kényelméből, online is élvezhetik majd a zenekedvelők.

Az MVM idén immár 8. alkalommal várja az érdeklődőket az egyedülálló MVM ZENERGIA koncertjére, amelyen találkozik a klasszikus és a könnyűzene, a vizuális élmény és a jótékonyság. A program ezúttal a Vivaldi ihlette négy évszak tematika jegyében állt össze, amely nemcsak a hangzásban, hanem az esemény dedikált helyszíneinek látványos kialakításában is megjelenik. Békéscsabán (Szent István tér), Győrben (Széchenyi tér) és Szekszárdon (Béla király tér) óriáskivetítőn élőben, ingyenesen lehet majd követni a koncertet, amelyet különleges kiegészítő programok előznek meg.

A koncert varázslatos hangulatáról Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar gondoskodik, Szabó Soma vezényletével. Az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek külön erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban hangzanak el az este során. Az egyedi hangszerelésért és zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel, a műsorvezető pedig a zenetörténész és zenei antikvárius, Bősze Ádám lesz. A zenei műsort egyedi vizuális élmény teszi idén is még emlékezetesebbé, amelynek megálmodója Nagy Viktória, az MVM ZENERGIA vizuális rendezője.

Az MVM minden évben jótékony célra ajánlja fel a jegyeladásokból befolyt teljes összeget. Az érdeklődők szeptember 2. 15:00-ig az mvmzenergia.hu oldalon dönthetnek arról, hogy mely szervezetet támogassa az MVM. A 2023-ban szavazásra bocsátott szervezetek a Hangkeltő Alapítvány, a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Amigos a gyerekekért Alapítvány. A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, szeptember 2-án 18:30-kor derül fény, a Müpa színpadán.

A kulturális programra limitált számban és elővételben támogatói ülőjegyek vásárolhatók. Az esemény online is követhető lesz, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben támogatói online jegyek vásárolhatók, szeptember 2-án 16:00-ig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található 10 számjegyű kód beírásával lehet majd csatlakozni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: MVM, zene, MVM ZENERGIA