Legkedvesebb emlékeikbe avatnak be hazánk sztárjai

Legkedvesebb emlékeikbe avatnak be hazánk sztárjai
Mindenkinek van egy kedves, szívmelengető emléke a Szent István Nappal kapcsolatban, legyen az egy gyermekkori élmény a szülőkkel, az első kürtőskalács, vagy a tűzijáték nézése a legjobb helyről. Borbás Marcsi, Dolhai Attila, Juhász Anna és Szujó Zoltán sincs ezzel másképp, akik a Szent István Nap programsorozat apropóján osztották meg saját, az ünnephez kapcsolódó régi kedvenc pillanataikat.

Színes programkavalkáddal várják a látogatókat az államalapítás ünnepének alkalmából augusztus 18. és 21. között. A húsznál is több rendezvényhelyszín között mindenki megtalálja a kedvére valót, ugyanis a Szent István napi rendezvények idejére Budapest belvárosa, a budai és pesti rakpart, az Országház és környéke, valamint a Gellért-hegy és számos egyéb helyszín is színes és izgalmas forgataggá alakul.

 

A programsorozat jó alkalmat ad a kikapcsolódásra, az ünneplésre és hagyományaink megőrzésére egyaránt, így évekkel később is örömmel gondolhatunk vissza egy-egy pillanatára. A Szent István Nap nagykövetei is számos ilyen emlékkel rendelkeznek, rövid kis videóban el is mesélték a kedvenceiket.

Borbás Marcsi történetében központi szerepet játszik a búza, a kenyér és a vidéki élet szépségei, míg Dolhai Attilának nagy élmény volt, amikor először csodálta meg élőben a tűzijátékot. Juhász Anna számára az irodalomhoz kapcsolódó gyermekkori pillanatai teszik különlegessé ezt a napot, Szujó Zoltánnak – nem meglepő módon – ezek az emlékek a különböző járművekhez kapcsolódnak, amikből idén sem lesz hiány.

 

A Szent István Nap programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos részletes információk folyamatosan bővülő tartalommal a www.szentistvannap.hu weboldalon érhető el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!