Láttad már a YouTube új felületét?

Láttad már a YouTube új felületét?
A YouTube mostanra számos változtatást görgetett végig, amelyek segítenek a lejátszási listák hatékonyabb felfedezésében és a szolgáltatást is hozzáférhetőbbé teszik.

Azelőtt, amikor a felhasználók lájkoltak egy lejátszási listát, el kellett menniük a Műsorfüzethez (Guide), kattintani arra, amelyiket meg akarták nézni, ami aztán megjelent egy új ablakban. Most a videók már a Műsorfüzet képernyőjén tekinthetőek meg függetlenül attól, hogy Te válogattad ki azokat vagy olyan csatornákról származnak, amelyeket lájkoltál – összegzi a The Next Web.

Screen-Shot-2014-02-18-at-3.24.09-PM-730x383

Végül pedig, hogy még közelebb hozza a webalkalmazását a többi mobil applikációjához, a YouTube alakított a felülete dizájnján is. Középre zárt kinézet fogad minket, pontosan az, ami januárban még kísérleti fázisban volt. Az oldal most már sokkal letisztultabb platform képét nyújtja, ahol még inkább a videókon van a fókusz. A képernyő tetején két link is helyett kapott: „Ajánlott videók” és „Feliratkozásaim” – ezek segítségével ügyesebben navigálhatunk.

A friss külsőt kapott kezdőoldalon kattintani lehet a képernyő bal felső sarkában lévő Műsorfüzet ikonra is, rögtön a YouTube logótól jobbra, hogy a felhasználó megtekintse a lejátszási listáit és a feliratkozásait, egyéb opciók mellett.

Screen-Shot-2014-02-18-at-5.08.40-PM-730x329

Korábban a Tech2Notify fedezte fel, hogy a YouTube  egy új dizájnt tesztelt. Egy szóvivő akkor meg is erősítette ezt és úgy fogalmazott, hogy a cél az, hogy „segítsenek az embereknek könnyebben megtalálni, megnézni és megosztani a videókat, amelyek a legfontosabbak számukra”. A kapott visszajelzések alapján a YouTube készen áll arra, hogy globálisan is bevezesse ezeket a változtatásokat, habár előfordulhat, hogy órákat vagy akár napokat kell várnod, mire hozzád is megérkezik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!