Különleges filmek az RTL Klubon és az RTL Most-on a Magyar Film Napja alkalmából!

Különleges filmek az RTL Klubon és az RTL Most-on a Magyar Film Napja alkalmából!
A Magyar Film Napja alkalmából az RTL Klub különleges filmekkel készül. Május 1-jén, szombaton 15:45 órakor tűzi műsorára a Brazilok, 23:05-kor pedig a Rossz versek című filmeket. Az RTL Most-on pedig különleges válogatás várja az érdeklődőket magyar filmekből.

Érdemes az RTL Klubbal ünnepelni a Magyar Film Napját, hiszen május 1-jén 15:45-től a Brazilok (Rohonyi Gábor, M. Kiss Csaba, 2017) című vígjáték, 23:05-től pedig a Rossz versek (Reisz Gábor, 2018) vígjáték-dráma kerül képernyőre. Utóbbi az RTL Most-on április 30-ától is megtekinthető, ahol április 26-ától egész héten magyar filmekkel várja a nézőket a Film+ Pop-up a Magyar Film Napja kategóriában. Elérhetőek lesznek többek között olyan filmek is, mint a Kontroll (Antal Nimród 2003), A Nyomozó (Gigor Attila 2008), Kaméleon (Goda Krisztina, 2008), Coming out (Orosz Dénes 2013), Fehér Isten (Mundruczó Kornél, 2014), Kincsem (Herendi Gábor 2017).

Április 30. a Magyar Film Napja, ezen a napon készült el 120 évvel ezelőtt az első magyar film, a Táncz, Zsitkovszky Béla és Pekár Gyula alkotásából csak fotók maradtak fenn az utókor számára.

A Nemzeti Filmintézet (www.nfi.hu) ezzel a nappal is szeretné előtérbe helyezni a kiemelkedő filmes alkotásokat, alkotókat, ráirányítva a figyelmet a klasszikus, a felújított fekete-fehér vagy akár a kortárs remekművekre is, így adva lehetőséget a jelenlegi nehéz időszakban is közös élményeket szerezni.

Az RTL Most-on április 26-ától már egy kattintással elérhető a Magyar Film Napja kategória számos izgalmas magyar filmalkotással a Film+ Pop-up menüponton belül, az RTL Klub pedig május 1-jén olyan kiváló magyar filmekkel várja a nézőket, mint a Brazilok és a Rossz Versek!

RTL Most Film+ Pop-up Magyar Film Napja:

https://www.rtlmost.hu/magyar-film-napja-p_19819

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!