Közösségi finanszírozás a dobozból

Közösségi finanszírozás a dobozból
Nem kell azoknak aggódnia, akik közösségi finanszírozási oldalt szeretnének indítani, a Wordpress oldalak tervezői már 10 dollártól kínálnak sablont hozzá.

Akár holnap elindíthatnám a karitatív célú közösségi finanszírozási oldalamat. Mindez még különösebb költséges sem lenne, mivel a Wordpress sablon készítők fantasztikus iramban alkalmazkodtak a trendekhez és mintegy fél tucatnyi sablont kínálnak bárki számára.

A hazai crowdfunding helyzete ugyan jelenleg nem túl rózsás, mégis azt gondolom, hogy a közösségi vásárlási oldalak szaporasága után most a közösségi finanszírozási oldalak nagyszámú megjelenése várható. A módszer végtelenül egyszerű. Keress egy megfelelő sablont, tervezd át egy kicsit és máris kész a saját kickstartered

Tulajdonképpen nem is értem, hogy a segítő szervezetek a projektjeiket miért nem ilyen módon próbálják meg finanszírozni. Kiválóan megmutathatnák a projektek célját, blogot írhatnának és az ismert módon még támogatást is kaphatnának ötleteikhez.

A sablonok többsége szinte semmilyen anyagi megterhelést nem jelent, a megszokott 44 dollártól 200 dollárig terjedő ársávban mozognak a tulajdonképpen csinos tervek, amelyek közül a jobbak mindenféle funkcionalitásra fel vannak készítve.

Alább egy kis csokor ezek közül.

IgnitionDeck
Scheetz Designs
JumpStart
Astoundify
Skywarrior

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!