Közös sorozatot kap Meryl Streep, a Trónok harca Havas Jon-ja és a Jóbarátokból ismert Ross

Közös sorozatot kap Meryl Streep, a Trónok harca Havas Jon-ja és a Jóbarátokból ismert Ross
Nagy sztárokkal készít új sorozatot a járvány alatt újra népszerűvé vált Fertőzés c. film írója. A nyolc részes miniszéria a klímaválságra igyekszik majd felhívni a figyelmet.

Meryl Streep, Kit Harington (Trónok harca), David Schwimmer (Jóbarátok), Sienna Miller, Tahar Rahim. Csak néhány azok közül az ismert világsztárok közül, akik biztosan szerepelni fognak az Extrapolations című sorozatban – írja a 24.hu.

A nyolc részes sorozat írója, rendezője és producere az a Scott Z. Burns, aki a járvány alatt felkapottá vált Fertőzés, illetve Mellékhatások című filmek írójaként és A kellemetlen igazság dokumentumfilm rendezőjeként ismert.

A Deadline most úgy tudja, hogy Burns sztárokkal készülő minisorozatában a klímaválság történeteit szeretné bemutatni és felhívni az emberek figyelmét a probléma fontosságára mielőtt túl késő lenne. Ahogy fogalmaz:

„Az egyetlen dolog, amit biztosan tudunk a jövőről, hogy együtt éljük majd át. Magunkkal visszük a reményeinket, félelmeinket, az ízlésünket, a kreativitásunkat, a képességünket a szeretetre és a másik ember megbántásra. Ezek ugyanazok a kellékek, amelyeket a történetmeséléshez is használunk, mi pedig azért vesszük elő őket, nehogy kifussunk az időből.”

A nyolc, egymástól nagyrészt független epizódokból álló sorozat az Apple TV+ streamingfelületén lesz majd elérhető.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!