Kiderült: erre a fesztiválra megy idén bulizni Schobert Lara

Kiderült: erre a fesztiválra megy idén bulizni Schobert Lara
Nem csak a hírességek fogják imádni az Alföld vadiúj fesztiválját, hanem te is, ha meglátod, hány féle programlehetőség vár téged is Gyopárosfürdőn, június 27-29-ig a Mizújs Babám? fesztiválon, ahol biztosan nem fogsz unatkozni!

Azt lehet tudni, hogy Schobert Lara szeret bulizni, és semmi jónak nem az elrontója. Jóból az idén először megrendezésre kerülő, elsőszámú alföldi vizes fesztiválként is számon tartott Mizújs Babám?-on sem lesz hiány, hiszen fantasztikus programokkal készülnek a szervezők az odalátogatóknak.

“Fesztivál rajongó vagyok, így nem is volt kérdés, hogy idén az első Mizújs Babám feszt sem marad ki! Gyertek ti is Gyopárosfürdőre, és nyissuk meg a szezont együtt!” – invitálta Lara egy nemrégiben megjelent videóban követőit, hogy kövessék őt a fesztiválra is. Ám hírességekből egyébként sem lesz hiány, hiszen kilátogat Gyopárosfürdőre sokak kedvence, Dobai Aty is, de összefuthatunk a Next Top Model Hungaryből ismert Hawa-val vagy akár Sipos Mátéval is.

Elő a fürdőnacival és irány az alföldi vizes fesztivál!

Nem fog unatkozni sem nappal, sem éjjel az, aki ide látogat, ígérik a szervezők.

“A változatos zenei kínálat mellett - a Carson Coma-tól a retrón át a K.Kevinig, minden generáció megtalálja a számára leginkább tetsző zenei stílust, de a nappali ingyenes program felhozatallal talán még az éjszakai sem versenyezhet: hennázhat, sárkányhajózhat, sőt, az idősebbek nagy örömére, szűrővizsgálatokat vehet igénybe, aki szeretne. Továbbá a híres magyar főorvos, oxyológus dr. Zacher Gábor előadásával is kedveskedünk az odalátogatóknak 28-án, délután 14h-kor, de ha ezután már elég a komoly témákból, játékos kedvű fesztiválozóink ügyességi versenyeken vehetnek részt értékes nyereményekért. Ha falnánk valamit, a hatalmas streetfood kínálatot bejárva, éhen garantáltan nem maradunk. A helyszínen van egy csodálatos tó amelyben vizibiciklizni és supozni is lehet, ezenkívül kül- és beltéri medencék is állnak rendelkezésre. Egy fantasztikus gyógyvizes medence is található itt, amelyet 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősítettek” – részletezte a fesztivál főszervezője, Irimiás László, aki hozzé tette, hogy szerencsére berobbant az országos kánikula, jó időre számítanak a szervezők. Gyorpárosfördő környékére is érdemes ellátogatni, ha már erre járunk, hiszen itt található a Nagy Gyula Területi Múzeum (néprajzi, és történelmi múzeum) és egy országszerte is kuriózumnak számító Kútmúzeum is, nem csalás, nem ámítás, tényleg van ilyen!

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a környéken található a Kardoskúti Madárvonulás Múzeuma is, amely számos fokozottan madár és egyéb védett állat élőhelye is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!