Kamu barátnő az Instagramon

Kamu barátnő az Instagramon
Egy fiatal fotós újraértelmezi a „szeresd önmagadat” szófordulatot. Méghozzá teljesen őrült módszerrel. Az Instagram felhasználó Keisuke Jinushi nemrég néhány fotót közölt egy kissé furcsa románc alakulásáról. A tanulság: néhány egyszerű lépéssel te és a kamerád meggyőzheted a barátaidat, hogy folyamatosan egy lány jelenlétében van, miközben a valóságban szingliként tengeted a napjaidat.

Feltételezve, hogy a barátaid és a családod nem kérdezősködnek arról, hogy a fotókon miért csak a lány kezei vagy fejtetője látszanak, a szabályokat elég könnyű követni – írja a The Daily Dot.

Először is, fesd be a körmeidet, akárcsak Keisuke Jinushi!

hand1

Aztán készítsd fotót magadról úgy, hogy frissen átalakult kezeid is rajta legyenek, mintha egy lány társaságában lennél! A képet pedig nyilvános helyen állítsd be, ott, ahol a valóságos párok gyakran megfordulnak! És persze imádkozz, hogy a többi ember nem vesz észre!

hand2

Ha a szögeket jól lőtted be, sikert aratsz!

hand3

hand4

hand5

A megtévesztést tovább is fokozhatod nem mással, mint egy jól átgondoltan elhelyezett parókával.

wig1

wig2

A trükköt pedig végképp egy következő szintre emelheted, ha éppenséggel egy képzett akrobata vagy csodás lábakkal… aztán pedig irány az Instagram!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Forgács Mariann

2010 óta csapatával az egyik első hazai social media ügynökségként segít eligazodni a közösségi kommunikáció folyamatosan változó világában. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és a változatos …