Justin Bieber magyarországi hasonmását keresik

Justin Bieber magyarországi hasonmását keresik
A 2023. márciusi budapesti koncertjének szervezői felhívást tettek közzé: keresik Justin Bieber magyar hasonmását. Az énekeshez külsőleg leginkább hasonlító szerencsés alteregó páros belépőt nyerhet a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő koncertre.

A Green Stage Production iroda Facebook-oldalán közzétett felhívása szerint 2022. február 7-től március 10-ig várják a Bieberhez leginkább hasonlító rajongók fotóit. A slágerlisták éléről jól ismert sztár szerencsés alteregója két belépőt nyer a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő 'Justice World Tour' koncertre és egy plusz meglepetés ajándékkal is készülnek a szervezők. A pontos felhívás a szervező FB oldalán olvasható!

Jelentkezni e-mailben, egy Bieberhez leginkább hasonlító fotóval lehet az info@greenstageproduction.com e-mail címen. A tárgyban meg kell jelölni, hogy: „Justin Bieber/ hasonmás”. A jelentkezők hozzájárulnak, hogy a koncertszervező Facebook-oldalára felkerüljön a versenyzők neve és fotója. A nyertes a közönség szavazatai (like számok) és megosztásai szerint dől el., Az eredményhirdetés időpontja: 2022.04.15. 20:00h. a szervezők FB oldalán.

Justin Bieber tavaly novemberben jelentette be a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép. 2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk" – mondta akkor Bieber, akinek turnéja a „Justice World Tour” legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott. Összesen több mint 80 millió albumot adott el. Megdöntötte Elvis Presley rekordját is, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. Augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak minden idők rekordját.

Jegyek és bővebb információk: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/justin-bieber-justice-world-tour-budapest-papp-laszlo-sportarena-571955/event.html oldalon, illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!