Ismerd meg a Példakép díj Z-GENERÁCIÓ kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj Z-GENERÁCIÓ kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj Z-generáció kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat Z-GENERÁCIÓ kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Ismerd meg a Példakép díj Z-generáció kategóriájának jelöltjeit!

Halász Kolos
Fiatalok körében közismert rapper, aki magyarul és angolul is helytáll, ha dalszövegekről van szó. A Z-generáció egyik fontos hangja, okos szövegeivel, és fülbemászó slágereivel, mint például az „Iceberg” hamar népszerűvé vált korosztálya körében. Fellépett már a Budapest Parkban, a Sziget Fesztiválon és szinte az összes további hazai fesztiválon. Emellett egy egyre híresebb budapesti kollektíva, a „Wavy” tagja, rengeteg tehetséges előadóművész és kreatív fiatallal együtt.

Nyáry Luca
A Z-generáció tökéletes képviselője. Őszinte, remek meglátásai vannak, nem fél kifejezni az érzéseit, és önmagát. Bámulatosan jól használja a médiát: a saját közösségi oldalain, a „Korszak” podcast egyik alapítójaként és műsorvezetőjeként, a WMN online magazinban rendszeresen publikáló szerzőként. Már megjelent saját könyve „Vigyázat, törékeny” címmel. Mindemellett modellkedik is, elismert, sikeres ügynökségeknél van szerződése. Mer beszélni a „lentekről” is, fiatal kora dacára bölcsnek és tudatosnak mondható, olyan, akitől sokat lehet tőle tanulni nemcsak a fiataloknak, de bárkinek.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.
Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Az Internet Hungary teljes programját, PDF formátumban innen tudjaletölteni KLIKK

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …