Ismerd meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj PR kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat PR kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Ismerd meg a Példakép díj PR kategóriájának jelöltjeit!

Balatoni Zsófia –  Uniomedia, alapító, ügyvezető
Az Uniomedia kommunikációs ügynökség társalapítója és vezetője. Az Uniomedia az elmúlt években rendre elnyerte „Az Év PR ügynöksége” elismerést, de nemzetközi díjakat is sikerült elhozniuk. 2023-ban az Uniomedia lett a legtöbb Stevie Awards díjat elhozó ügynökség a világon. A hazai piac dominálása mellett Zsófia sikeresen építette fel cége nemzetközi lábát is a szingapúri piacon az elmúlt három évben, ezzel egyedülálló példát állítva a hazai PR ügynökségek számára. Ő nyerte el 2022-ben el az MPRSZ által alapított „Az év PR vezetője” díjat a szakmai zsűri ajánlása alapján. Az ügynöksége sikeresen terjesztette ki működését a kreatív munkákra a PR és Public Affairs mellett. Az Uniomedia legfőbb ügyfelei közé tartozik a CIB Bank, Coca-Cola HBC, a Friesland, a Heineken, a Microsoft, a NN, a Sanofi és a Deutsche Telekom.

Gáspár Bence
– OTP Bank, kommunikációs főosztályvezető
Gáspár Bence egy olyan PR szakember, akinek ügynökségi múltja a sokoldalúságot, vállalati tapasztalata a diplomáciai felkészültséget adja a szakmához. Kiváló kapcsolatépítési képességével széles stakeholderi körben tud bizalmat elérni, mindig informált és ennek köszönhetően megalapozott döntéseket hoz a legnehezebb helyzetekben is. Számos krízishelyzetben bizonyította, hogy nem ijed meg a felelősségtől, és magabiztosan, higgadtan nyújt útmutatást. Hozzá kötődik az OTP Bankcsoport nemzetközi corporate kommunikációs rendszerének felépítése, 12 ország kommunikációs szakembereinek a bevonásával. Rendszeres előadója hazai konferenciáknak, vezető szerepet vállalt a MPRSZ-ben is, aktív, innovatív a szakmafejlesztés területén.

Szinai Ádám – CIB Bank marketing- és kommunikációs vezető
Szakmai tudásának alapját a rendszerváltás utáni rendkívül színes időszakban szerezte, amelyet még az újságírás „nagy öregjei” határoztak meg. Aktívan közreműködött a hazai digitális médiaközösség nulláról induló felfutásában, egy teljesen új kommunikációs paradigmarendszer kialakulásában. A szakmai közösségeknek mai napig aktív és tevékeny szereplője. Komoly stratégiai gondolkodású szakember, aki úgy vezeti a csapatát, hogy a munkáik az üzleti sikerek mellett rendszeresen nyernek díjakat – ráadásul nemegyszer ügynökségi közreműködés nélkül. Az APEX toplistán egyedüli pénzintézetként a CIB Bank szerepel, ami szintén Ádám érdeme.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.
Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Figyelem! Az Internet Hungary konferencia programja PDF formátumban innen tölthető le!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …