Ismerd meg a Példakép díj MARKETING kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj MARKETING kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj marketing kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása, és útmutató a szavazáshoz. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat MARKETING kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Ismerd meg a Példakép díj MARKETING kategóriájának jelöltjeit!

Blaumann Debóra – Erste Bank, marketing- és PR vezető
Elhivatott szakember, aki a vállalatok és márkák építésében éppúgy otthonosan mozog, mint a csapatok irányításában és fejlesztésében. Fiatal kora ellenére számos iparágban szerzett átfogó tapasztalatot – e-kereskedelem, FMCG, bankszektor, ügynökségek. Határozott és precíz munkavégzése piacvezető és trendszetter vállalatok sikeres fejlődését segítette elő. Nagy hangsúlyt fektet a partnerségre: mind a fogyasztók, mind a csapata és partnerei véleményét figyelembe veszi, ami hozzájárul a sikeres döntéshozatalhoz. Korábbi pozíciójához kötődik a NetPincér-foodpanda márkaváltása, amelyet marketing- és PR vezetőként irányított. Jelenlegi szerepkörében az Erste Banknál új marketingstratégiát és arculatot vezetett be, és szívügyévé vált, hogy megmutassa: a bankolás lehet emberközeli is.

Liptay GabriellaKPMG, marketing- és kommunikációs igazgató
Aktuális vállalati szerepkörein túl sok-sok éve állítja „hasznos” és „jó” társadalmi, kulturális, vagy épp üzleti ügyek szolgálatába szakmai rálátását, kapcsolati tőkéjét, szerény, de kibillenthetetlen emberségét, érzékenységét. Példaértékű, ahogy egyensúlyt talált az üzlet, a szakma és az élet egyéb területei között, ahogy megkerülhetetlen szereplője a kommunikációs szakma elmúlt évtizedeinek, és ezt munícióként használva hatást gyakorol a világ folyására olyan területeken, amelyekben mélyen hisz: a KPMG-nél betöltött pozíciója mellett a NIOK (Non-profit Információs és Oktatási Központ) Alapítvány és a Skool kurátora, az Egyenlítő Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Magyar Reklámszövetség ügyvezetésének tagja. Sokat tanulhat tőle mindenki arról, hogy mi az igazi erő, az igazi, jó értelemben vett hatalom, és mit jelent azzal jól, és a helyén bánni.

Pőcze Balázs – Mito Creative, kreatív igazgató
Sikeres üzletember, aki társaival egy baráti társaságból Magyarország egyik legnagyobb ügynökségét hozta létre fokozatos, nagyon tudatos építkezéssel. A Mito ma hazai és nemzetközi piacra egyaránt dolgozik, a legnagyobb vállalatok tartoznak ügyfeleik közé. Mindig önazonos: százmilliós tender prezentációra is ugyanabban a rövidgatyában és pólóban megy, mint máskor az irodába, és nála kedvesebben senki sem tudja megköszönni a takarítónéninek, hogy szólt, vigyázzunk, mert csúszik a padló. Társadalmi felelősségvállalás terén is élen jár: a Mitóval elindította az „Intró” nevű kreatív utánpótlásprogramot, de a romák felzárkóztatására fókuszáló civil szervezetnek, a Bagázsnak is tevékeny közreműködője.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedtet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Figyelem! ismerje meg az Internet Hungary konferencia teljes programját. PDF. formátumban innen  tölthető le!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …