Ismerd meg a Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat INFLUENCER/PODCASTER kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Ismerd meg a Példakép díj INFLUENCER/PODCASTER kategóriájának jelöltjeit!

Figyelem! A szavazatok leadására az ajánlások alatt van
lehetőség!

dr. Almássi Kitti – klinikai szakszpszichológus
A hazai szakmai influencerek egyik legsikeresebb képviselője, könyveivel, nyilvános szerepléseivel és közösségi média posztjaival több ezer embert ér el. Évek óta kiemelkedő szakmai tevékenységet végez, ugyanakkor a személyisége mentes mindenféle szélsőségtől, a profizmus minden megmozdulásában tetten érhető. Magas színvonalon, de közérthetően közvetíti a saját szakterületének eredményeit, nemcsak pályatársainak, hanem minden szakmai influencernek kitűnő példát mutatva ezzel.

Kadarkai Endreigazgató szerkesztő, riporter, műsorvezető

Rendületlenül készíti műsorait hosszú évek óta, szünet és megalkuvás nélkül. Felkészültségének, alázatosságának köszönhetően mindenki szívesen beszélget vele – legyen az civil, vagy ismert személy. Kellően bátor ahhoz is, hogy ha kell, akkor váltson: neki nem az a lényeg, hogy milyen csatornára, felületre dolgozik, hanem hogy a produktuma jó legyen. Folyamatosan megújul, mindig csavar egyet a “hagyományos” beszélgetős formátumon, közben nagyon széles közönségnek szól, a nézők és hallgatók ismerik és szeretik őt. Közismertebb műsorai: ArcKép, Világtalálkozó, Szavakon túl, Felfelé zuhanás, Nemek igenje, Felforgatók.

Simonyi Balázs – filmrendező, színész, podcaster
Médiamunkásként, sportolóként, és sport-tematikájú médiamunkásként is megkérdőjelezhetetlenül hiteles. Filmesként (szerkesztőként, szinkronszínészként) értékes ismeretterjesztő podcasteket készít irodalmi, pszichológiai témákban. Ultrafutó atlétaként embert próbáló távokat teljesít a való életben. Filmes-sportolóként pedig forgat és podcastel sport témában. Legismertebb munkái: Alakok – irodalmi podcast Kosztolányi Dezső interjúi alapján, Pletyka! – a pletyka működéséről, dinamikájáról szóló podcast, Nem azé, aki fut – futásról, futókról, sportolásról szóló podcast, „Ultra” – dokumentumfilm a legendás Spartathlon futóversenyről, az HBO Max műsorán.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Figyelem! Az Internet Hungary konferencia teljes programja, PDF formátumban innen tölthető le!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …