Ismerd meg a Példakép díj E-KERESKEDELEM kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj E-KERESKEDELEM kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj e-kereskedelem kategóriájának aloldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat E-KERESKEDELEM kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon.

Ismerd meg a Példakép díj e-kereskedelem kategóriájának jelöltjeit!

Schmidt Richárd – Alinda.hu, Hoppline Kft. Együttműködő partnere
Több mint két évtizedes kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, a hazai elektronikus kereskedelem kiemelkedő és közismert képviselője. Jelenleg a Hoppline Kft., az Alinda.hu partnere. Alinda néven több országban üzemeltetnek webáruházat, forgalmukat dinamikusan növelve. Richárd az Ecommerce Hungary Középvállalati Tagozatának egyik vezetője, gyakori résztvevője különböző szakmai konferenciáknak és más rendezvényeknek. Egyik alapítója és motorja a nemrég piacra lépett E-kereskedelmi Akadémia Kft.-nek, ahol ő maga is szívesen megosztja tudását és gyakorlati tapasztalatait az érdeklődőkkel.

Sztipity Róbert –  BioTechUSA  Adatelemzési vezető
Az első hazai webáruházak egyikét hozta létre a 90-es évek végén Shop Builder néven. Az egyik legképzettebb hazai e-kereskedelmi szakember, az e-kereskedelem, a stratégia, a marketing, a cégépítés és a cégvezetés szakértője. Az étrendkiegészítők területén példaértékű webshopot épített, ahol a vásárló van a középpontban, ehhez kapcsolódóan ők gyártották az elmúlt 20 év legtöbb tartalmát: blogbejegyzéseket, videós tartalmakat, képes riportokat, havi egy órás BuilderTV adást. A sikeres szakmai exit óta a szakmai befektető munkáját segíti, mint trendkutató tanácsadó.

Várkonyi Balázs – Az Edigital alapítója, a Vatera.hu és a Jófogás.hu vezérigazgatója
Szinte a hazai internetes kereskedelemmel együtt fejlődve építette fel Magyarország legnagyobb árbevételű e-kereskedelmi cégét, az Extreme Digitalt. Ezalatt bebizonyította, mennyire fontos az online-offline kereskedelem közötti szinergia és annak hatékonyság növelő erejének kihasználása. Az ECH elnökségében dolgozott a hazai e-kereskedők érdekeiért, endhagyó javaslatokkal, ötletekkel segítve a testület munkáját. Szaktársai számára lenyűgöző mértékben ismerte saját cégének operatív feladatait, folyamatait. Mivel önzetlenül elmondja véleményét és átadja tapasztalatait, nagyon sokat lehet tőle tanulni.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Az Internet Hungary programja PDF. Formátumban INNEN TÖLTHETŐ LE!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …