Ismerd meg a Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának jelöltjeit!

Ismerd meg a Példakép díj CÉGVEZETÉS kategóriájának jelöltjeit!
Ez itt a Digital Hungary Példakép díj cégvezetés kategóriájának oldala. Itt megtalálható a jelöltek bemutatása az őket a díjra jelölő szakmai grémium ajánlásai alapján. Segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Példakép díjat CÉGVEZETÉS kategóriában! Egy szakmai jelölő testület választotta ki a jelölteket, most pedig a nagyközönségen a sor, hogy döntsön a végső győztesekről. Szavazni október 1-jén éjfélig lehet az alább megadott linken, a díjátadóra október 3-án, az Internet Hungary konferencián kerül sor Siófokon. Ismerd meg a Példakép díj cégvezetés kategóriájának jelöltjeit!

Bedő EmeseMission Transport & Logistics, ügyvezető
Emese 17 évvel ezelőtt mindössze egy mobiltelefonnal kezdte el építeni a cégét, a Mission Transport and Logistics Kft.-t a logisztikai szektorban. Ma már 2 milliárd forint feletti árbevétellel az egyik legsikeresebb és leginnovatívabb a logisztikusok között a magyar piacon. A pandémia időszaka alatt elakadtak az ellátási láncok, visszaestek megbízások – Emese mégis megtartotta munkatársait. Pénzügyileg stabil céget épített és tart fenn, vezet ma is. Nemzetközi tapasztalatokra épülő, újgenerációs logisztikai szolgáltatásokat nyújtanak: a fuvarozással és szállítmányozással járó komplex munkafolyamatokat end-to-end ellátják. Közben Emese tudatosan támogatja a hátrányos helyzetű gyermekeket, Böjte Csaba ferences szerzetes munkáját. Élelmiszerrel, ruhával, tárgyakkal telerakott kamionokat indít rendszeresen Erdélybe, saját erőforrásait, munkatársai idejét invesztálva, hogy segítse a gyermekek életét.

Gazsi Zoltán –  Eisberg, ügyvezető igazgató
Vezetői képessége túlzás nélkül országos hírű – ezt igazolja többek között a közösségi médiában kifejtett edukatív tevékenysége is. A Linkedin profilján 12.500 követője van, de különböző online csoportokban is aktív, rengeteg önálló gondolatot, tartalmat oszt meg, amelyek előrehaladott vezetői gondolkodását tükrözik. Különböző vezetői szervezeteknek a kiemelt és szeretett tagja, nagykövete – mint például a Menedzser Szövetség, vagy a Bridge Budapest. Nem megosztó, mindenkinek önzetlenül segít. Rengeteget tanul, folyamatosan fejleszti magát, tapasztalatait és újonnan szerzett tudását egyből megosztja másokkal is, ezzel is segítve mások fejlődését és előrejutását. Az általa vezetett cég, az Eisberg Hungary Kft., 173 főt foglalkoztat, 11,6 milliárd forintos az árbevétele, és az egyik legismertebb a hazai márkák közül.

dr. Rázsóné Szórády Csilla – Újház, vezérigazgató, nemzetközileg akkreditált coach
Az Újház Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózata, amely közel 80 kereskedésével kimagasló színvonalon szolgálja ki az építkezők és felújítók igényeit. Csillát 2020 májusában nevezte ki az Újház Zrt. közgyűlése vezérigazgatóvá, két évvel később már 113 milliárd forintot is meghaladta a cég árbevétele. Az ő vezetésével váltak az egymástól független építőanyagkereskedések az Újház franchise kötelékének tagjává, elősegítve így az ügyfelek hatékony kiszolgálását, az anyagok folyamatos és kedvező árú ellátását. Vezetői kompetenciáinak további fejlesztése érdekében az elmúlt években nemzetközileg akkreditált képzéseken coach, illetve teamcoach képesítést szerzett.
Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért nagykövete.
Stratégiai alapú gondolkozásának, a folyamatos fejlődésre való törekvésének, és kollégái coaching szemléletű vezetésének köszönhetően a vállalat elérte, hogy mára az ország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatává vált, a HVG a legnagyobb árbevételű vállalatokat listázó TOP 500-as listájának 178. helyet foglalja el.

Figyelem! A szavazatok leadására ITT van lehetőség. Mindenki csak egy alkalommal szavazhat, 2023. október 1-jén, éjfélig. A szavazófelületen csupán két teendőd van: megjelölni azt a személyt, aki szerinted leginkább megérdemli a Példakép díjat, illetve megadni e-mailcímedet – erre csak azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja, valóban mindenki csak egyszer szavaz. Az e-mailcímeket nem őrizzük meg és nem használjuk más célra.

Köszönjük, hogy részt veszel a szavazásban!

Figyelem! Az Internet Hungary konferencia programja PDF. formátumban innen tölthető le: KLIKK

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Ganzler Orsolya

Kommunikációs tanácsadó és PR szakember, aki a média oldalát is jól ismeri. 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott magyarországi kommunikációs ügynökségeknél dolgozott olyan …